• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)
My po imprezce, przed chwilą wstałam. Goście wyszli po 1wszej, Oli pół nocy spała u Pauliny w pokoju.
Wczoraj na przywitanie gości urządziła półgodzinny płacz, bo wystraszyła się naszego kolegi (ostatnio strasznie strachliwie reaguje na wiele rzeczy, a na facetów szczególnie). Kolega za szybko chciał lody przełamać i dotknął Oliwkę zanim ta się oswoiła, no i ta nie mogła się potem uspokoić :baffled: Potem się już oswoiła, ale trzymała się cały czas na bezpieczną odległość, coś jej facet wyjątkowo do gustu nie podszedł :-D

U nas też piękne słonka. Maja na spacerku z tatą. Ja k jest raz w tygodniu, to niech sie poudziela. W Krakowie jest dzisiaj Akademia Zdrowego Rozwoju. Byłyście? Nie wiem czy warto.
A Majeczka też sie zrobiła "nietykalska". Wczoraj na zajęciach na basenie w pewnym momencie padła komenda, że robimy kółeczko. Na przemian rodzic-dziecko. Niestety Maja sie nie dała nikomu obcemu dotknąć. Aż pani instruktorka zauwazyła, ze Maja sie zrobiła strasznie wstydliwa, nie chciała na nią nawet spojrzeć.

reklama
Witam.
My wczoraj byliśmy u znajomych na działeczce,super było,zrelaksowałam sie.
A dziś pobudka o 6.30,i tak nieżle skoro kuba poszedł spać o 20.00...
Nic mi sie nie chce....buuuuu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry