• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej a my wczoraj oczywiscie w marketach :/ na zakupach, powiem wam ze mam dosyć kupowania :dry:

ale powoli zblizamy sie do konca zakupów :blink:

a teraz ide sprzatać:tak:
bo w pokoju nie rozpakowane zakupki

I ja się z Wami witam :-) mam dziś pierwszy wykład o 16 i troche jestem zdenerwowana i jakies lęki mnie dopadły Koleżanka ma przyjść posiedzieć z dziećmi bo Mąż w pracy do 17 :tak: miłego dnia:-)

Witam:-)
Ja juz obiadek mam prawie zrobiony jeszcze z jakies 15 minut:tak: ale popazylam sobie reke od nadgarstka do kciuka ale szczypia jak cholera:wściekła/y: jak na zlosc nic niemam w domu bo ostatnio pantenol dalam znajomej:wściekła/y: i juz nie wrucil do mnie:baffled:

a my dzis mamy mega fajny dzien. szymek pierwszy raz zszedl w nocy z wyrka przyszedl do naszego pokoju plakal i wolala mama mama ale bylam w szoku jak go zobaczylam nad glowa

no i udal nam sie dzis super spacer wyprawa po liscie ale bylo zabawy radochy turlania - nawet ja sie turlalam a co tam i zdjecia i wszystko co tylko mozliwe na spacerze jesienia
oby jutro bylo jeszcze bardziej slonecznie bo mamy te same plany

a to kilka uchwyconych chwil bylismy siasiadka i jej synkiem Maćkiem on młodszy od Szymcia o 4 miechy ale widac ze mieli sobie cos na ucho do powiedzenia :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry