reklama
Kurczę, że też ja tak daleko mieszkam...:--
-(
A co my z Befatka dopiero mamy powiedziec...:-(

Co do mebelkow to mi sie marzy MDF Italia i Alessi, okna przesuwane na cala sciane 'ogrodowa' a na podlogach toskanski piaskowiec, tak jak w warszawskim domu rodzicow ....Ale to sobie fundne chyba dopiero jak na partnera mnie zrobia (za jakies milion lat) bo mezus takich extrawagancji nie lubi (dla niego ikea wyglada tak samo wiec po co 'przeplacac' ...

MDFITALIA#
My tez mamy pare rzeczy z Ikei i niektore sa ok i trzymaja sie niezle a niektore (polki Billy) przetrwaly 6 miesiecy

Ostatnia edycja:
MrsF pamietma ze juz keidys wklejałas zdjecia mieszkania swoich rodziców rpzy okazji fotek Dżemika... Boshe jak ja bym chciała mieć tak chate... to jest dokałdnie to co uwielbiam i jak bym sobie urządziłą mieszkanie moich marzeń
szkoda tylko ze stac mnei tylko na marzenia

skaba1
sierpień'05 marzec'08
jejciu.. tu juz wykończeniówka na tapecie

a ja do tego tematu podchodze jak do jeża.. zebrałam już cały katalog inspiracji i mnóstwo ma pomysłów, ale jak myslę o łażeniu po sklepach i wybieraniu to aż cierpnę
ja się do tego nie nadaję

stefanna znając twoje dotychczasowe wybory wcale nie zdziwiło mnie, że wkleiłaś prysznic, który mnie tez wpadł w oko i upodobania co do sypailni tez mamy podobne.. prosta zabudowa z k-g.. a czy wiesz, gdzie można kupić ta zielona tapete z cytatem Coelho? marzy mi sie taka, a znalazłam to zdjęcie w jednym dzienniku na Muratorze i autor nie pamiętał skąd ono pochodzi:-(help!!

stefanna znając twoje dotychczasowe wybory wcale nie zdziwiło mnie, że wkleiłaś prysznic, który mnie tez wpadł w oko i upodobania co do sypailni tez mamy podobne.. prosta zabudowa z k-g.. a czy wiesz, gdzie można kupić ta zielona tapete z cytatem Coelho? marzy mi sie taka, a znalazłam to zdjęcie w jednym dzienniku na Muratorze i autor nie pamiętał skąd ono pochodzi:-(help!!
stefanna
Marcóweczka '08
MrsF odkąd wkleiłaś zdjęcia z domu swoich rodziców, nie dawały mi one spokoju... Patrzyłam tak na ten stolik na tarasie i myślę sobie, że gdzieś już go widziałam... Zajęło mi to chwilkę, ale w końcu wyciągnęłam z szafki najnowszy numer Ładnego Domu i co widzę na okładce:
Najbardziej byłam zaskoczona, że to dom Twoich rodziców, bo obstawiałam że mieszkają tam młodzi ludzie...;-)
Piękne wnętrza, tyle że nie moje kolory, bo ja "się kocham" w brązach", hehe

Takie moje małe zboczenie...

Najbardziej byłam zaskoczona, że to dom Twoich rodziców, bo obstawiałam że mieszkają tam młodzi ludzie...;-)

Piękne wnętrza, tyle że nie moje kolory, bo ja "się kocham" w brązach", hehe

Takie moje małe zboczenie...

beti1982
III'2008 i IV'2010
Stefanna, niezła z Ciebie agentka;-)
Śliczne inspiracje do domku...
Kasik, podoba mi się Twoja sypialnia... czuć w powietrzu aurę romantyzmu:-)
Śliczne inspiracje do domku...

Kasik, podoba mi się Twoja sypialnia... czuć w powietrzu aurę romantyzmu:-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Stefanna, niezła z Ciebie agentka
Popieram!

reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
MrsF - sofy z MDF Italia są piękne - praktycznie wszystkie w moim stylu 
Wnętrze ze zdjęcia baaardzo eleganckie - podoba mi się klasyczność form - ale dla mnie za "zimne" - lubię ciepłotę brązów i beży. No i lubię drewno.
Stefanna - teraz dopiero zauważyłam, że te jasne sofy, które wkleiłaś to Modena - właśnie ten model wybrałyśmy sobie do biura, tylko bardzo ciemny brąz.
Ostatni weekend: ;-)

Wnętrze ze zdjęcia baaardzo eleganckie - podoba mi się klasyczność form - ale dla mnie za "zimne" - lubię ciepłotę brązów i beży. No i lubię drewno.
Stefanna - teraz dopiero zauważyłam, że te jasne sofy, które wkleiłaś to Modena - właśnie ten model wybrałyśmy sobie do biura, tylko bardzo ciemny brąz.
Ostatni weekend: ;-)
Załączniki
Podziel się: