kana161
Mama "terrorystek" :P
KANKIYA ja mam to znaczy ostatnio mialam 11 na plusie...zobaczymy co tam dzisiaj...ale kilogramy to ja mam akurat w nosie....wywozimy na spacerkach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam dziś zobaczyć na forum mam październikowych ile już rozdwojonych i jedna z nich ma taki oto wierszyk pod suwaczkami:
"Ze smokiem w kieszeni, z lalą na smyczy biega po raju bobas zdyszany. Dobrze mu tutaj, jednak dni liczy, kiedy przylecą z Ziemi bociany...
Niby spokojny, niby wesoły, uczy się w Rajskiej szkole grzeczności ale codziennie pyta anioły:
Czy przysłał dla mnie Bóg wiadomości...?
Z nogi na nogę drepce przy bramie, w tą i z powrotem po Niebie chodzi, marzy o mamie, marzy o tacie i o tym, że się wreszcie urodzi!!!"
Normalnie się poryczałam. Śliczny - prawda?
Yoka trzymajcie sie !!! całusy !!!
jeszcze co do dzieciaczków to która dzidzia jeszcze ułozona pupką w dół ??? Agatkas Twoja chyba tez tak była ???
cześć,
jestem nowa
spodziewam się mojego synka pod koniec grudnia (na święta
i nie mogę się doczekać, jak chyba wiekszość mamusiek :-)
pozdrowionka
cześć,
jestem nowa
spodziewam się mojego synka pod koniec grudnia (na święta
i nie mogę się doczekać, jak chyba wiekszość mamusiek :-)
pozdrowionka