reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Byłam dziś zobaczyć na forum mam październikowych ile już rozdwojonych i jedna z nich ma taki oto wierszyk pod suwaczkami:

"Ze smokiem w kieszeni, z lalą na smyczy biega po raju bobas zdyszany. Dobrze mu tutaj, jednak dni liczy, kiedy przylecą z Ziemi bociany...
Niby spokojny, niby wesoły, uczy się w Rajskiej szkole grzeczności ale codziennie pyta anioły:
Czy przysłał dla mnie Bóg wiadomości...?
Z nogi na nogę drepce przy bramie, w tą i z powrotem po Niebie chodzi, marzy o mamie, marzy o tacie i o tym, że się wreszcie urodzi!!!"

Normalnie się poryczałam. Śliczny - prawda?

Byłam dziś zobaczyć na forum mam październikowych ile już rozdwojonych i jedna z nich ma taki oto wierszyk pod suwaczkami:

"Ze smokiem w kieszeni, z lalą na smyczy biega po raju bobas zdyszany. Dobrze mu tutaj, jednak dni liczy, kiedy przylecą z Ziemi bociany...
Niby spokojny, niby wesoły, uczy się w Rajskiej szkole grzeczności ale codziennie pyta anioły:
Czy przysłał dla mnie Bóg wiadomości...?
Z nogi na nogę drepce przy bramie, w tą i z powrotem po Niebie chodzi, marzy o mamie, marzy o tacie i o tym, że się wreszcie urodzi!!!"

Normalnie się poryczałam. Śliczny - prawda?

Cudny...ja mam gęsią skórkę!!!!:zawstydzona/y:

cześć,
jestem nowa:)

spodziewam się mojego synka pod koniec grudnia (na święta :tak:
i nie mogę się doczekać, jak chyba wiekszość mamusiek :-)

pozdrowionka

Yoka trzymajcie sie !!! całusy !!!

jeszcze co do dzieciaczków to która dzidzia jeszcze ułozona pupką w dół ??? Agatkas Twoja chyba tez tak była ???

Moja jeszcze pupka w doł, ostatnio byla, ale w piatek na usg sie okaze. Moglaby sie obrócic bylabym spokojniejsza:tak:

Sawka super ze mozesz sobie troche pofolgowac i wiecej podjesc:-)

Kluskawa masz racje robilam porzadek w papierach wracam do kompa a tu trzy strony do nadrobienia:nerd::-D

Agacia ja jak wypralam pieluszki i zaczelam prasowac to prawie plakalam a tylko 15 ich bylo, Nobla dla pomyslodawcy pampersow:-D:-):-):-):-D

reklama
Opuszczam was brzuchatki!!!!Pora szykowac obiadek dla mężulka!!!!!

później jedziemy do szkółki rodzenia na gimnastykę i zajęcia o adaptacji maleństwa...:tak:

Czekam do wieczorka na brzuchatki które chcą coś przekażać naszej kochanej Asi(czyt.YOKA:-D)wieczoram wysyłam mega smska...

Mam nadzieję że zrobimy jej niespodziankę, w końcu musi wiedzieć co na naszym forum dzieje się:tak:

Do góry