KANKIYA
Fanka BB :)
Blizniaki bidulko nie wiem co ci doradzic
na inwestycjach to ja się nie znam, ale chyba bałabym sie stracic wszystko:-(jestem z tych tchórzliwych jesli chodzi o pieniądze a z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nie ma
jesli chodzi o te twoje tabletki z żelazem to nie bierzesz ich przypadkeim na pusty zołądek?? ja tez zwracam zawsze jak czegos nie zjem w międzyczasie
Myszko wrzucaj foteczki, bom ciekawa:-)
na inwestycjach to ja się nie znam, ale chyba bałabym sie stracic wszystko:-(jestem z tych tchórzliwych jesli chodzi o pieniądze a z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nie ma
jesli chodzi o te twoje tabletki z żelazem to nie bierzesz ich przypadkeim na pusty zołądek?? ja tez zwracam zawsze jak czegos nie zjem w międzyczasie

Myszko wrzucaj foteczki, bom ciekawa:-)
i ile kg na plusie od ostatniej wizyty????
no i z tego powodu wybaczcie, ale pewnie pominę co nieco :-(
Fajnie, że mała jest nadal dziewczynką :-) Jak dotąd chyba żadnemu malcowi płeć się nie zmieniła, ale zobaczymy jak będzie na forum w styczniu 
no i przy karmieniu piersią to inaczej dzióbek i języczek pracuje dzidzi i dlatego radzą nie podawać butli a druga rzecz każda rzecz podana z butli zmniejsza laktacje bo to jakby jedno picie mniej z cyca ! moja była tylko na piersi i efekt był taki ze jak chciałąm jej herbatke koperkową podać to nie umiała poradzić sobie ze smoczkiem
:-(