reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam Mamusie:tak:
Widzę że krach w usa wszytskim daje się we znaki...my z Miśkiem też planowalismy w lutym wziąść kredyt ale jak trzeba 35 % wkładu własnego to nie wiem kiedy będziemy w stanie tyle uzbierać...

A z lepszych informacji...wczoraj byliśmy z Miśkiem na usg...płeć pozostała taka sama więć jednak będzie Zosia:-), dobrze bo już ubranka są i nie było by fajnie teraz wszytskiego kupowac jeszcze raz...szkrabek waży 1900gram, i wszytsko wskazuje na to że wg usg to już 32tygodnie i 6dni ciąży...więc może urosdzi sie przed świętami i będziemy mogli spędzić je w domku...:-D

Chociaż moja teściiowa planuje zrobić wigilię w bloku na 51 metrach kwadratowych dla 17 osób:szok: wię sądze ,m że dla maleństwa moga to być tortury i nie wiem czy przypadkiem nie pojedziemy do mnie do domu...

Heyka!

Muszę się Wam wyzalic. Wasnie skonczylismy remont, tzn na razie jest pomalowane, jeszcze czekamy na wykladzinę i szafe. Wiecie, chyba sama bym lepiej ten pokój wygipsowała i pomalowała. Powychodziły nam plamy na scianach, a do tego fachowcy od 7 bolesci złamali nam opacie przy kanapie. Oczywiscie wypierają się, ze to nie oni, tylko, ze przed remontem tapczan był ok, a teraz po rozwalony. Więc kto by to zrobił? Wiem, to ja usiadlam grubym zadkiem i złamalam!!!! Nie wiem co teraz?

Ostatnio nie czuję sie dobrze, czesto pobolewa mnie brzuch i mam skurcze. Biorę Fenoterol 4 razy na dobę, ale średnio pomaga. Stresuje się ale mam nadzieję dotrwac do 37tc!!!!

Kokusia wspołczuje sytuacji finansowej akurat teraz:wściekła/y:
Ja termin mam zaraz za toba na 10 grudnia i ciekawa jestem czy moja corcia przekroczyla 2 kilo:-)

edee dzieki za odp. mysle ze jak biore jedna tabletke to chyba nie zaszkodze malej, spytam jeszcze jutro gin. czy moge tak brac:-)

Pytia to super ze wrocilas do domku, a teraz lezec plackiem prosze;-):-)

witam;-) troche was podczytywalam ale nienadazam wszystkiego przeczytac :zawstydzona/y:

ja ostatnio tez dostalam mysli ze cos bedzie nie tak z malym:-( ale to dltego ze sie nasluchalam ze to niedobrze ze wujek zmarl w sobote i pogrzeb dopiero po niedzieli byl ze to jakis przesad ze kogos wezmie niedlugo ze soba:sorry2: i tak jakos przychodza mi glupie mysli ze to moze byc maly albo ja ze przy porodzie cos pujdzie nie tak:-(

a dzis mam strasznego lenia leze caly czas w lozeczku i najchetniej to bym poszla spac :sorry2::zawstydzona/y:

witam;-) troche was podczytywalam ale nienadazam wszystkiego przeczytac :zawstydzona/y:

ja ostatnio tez dostalam mysli ze cos bedzie nie tak z malym:-( ale to dltego ze sie nasluchalam ze to niedobrze ze wujek zmarl w sobote i pogrzeb dopiero po niedzieli byl ze to jakis przesad ze kogos wezmie niedlugo ze soba:sorry2: i tak jakos przychodza mi glupie mysli ze to moze byc maly albo ja ze przy porodzie cos pujdzie nie tak:-(

a dzis mam strasznego lenia leze caly czas w lozeczku i najchetniej to bym poszla spac :sorry2::zawstydzona/y:

Nie myśl o głupotach!

Lepiej pomyśl koleżanko czy masz już wszystko dla siebie i dzidzi:) i czy umiesz jakieś kołysanki np. śpiewać, bo za chwilę Ci się ta umiejętność może przydać!:-D

z kolysankami to jest problem bo tak wlasnie ostatnio o tym myslalam i chyba zadnej nieznam :-D po pare slowek to tak ale zeby tak cala zaspiewac to bedzie problem:-D pomijajac fakt ze strasznie falszuje ale przecierz dziecku to niebedzie przeszkadzac;-)

aaa i zmienilam imie dla malego :-D bedzie kacperek moj maz chcial brajanka ale jakos mi sie nie podoba a na drugie od poczatku wiedzialam ze bedzie mial na imie piotr po mezu a moj maz ma na drugie kacper :-D to jeden bedzie piotr kacper a drugi kacper piotr:-D moja babcia jak to uslyszala to oczywiscie ze ona ogladala cos tam w tv i byl taki maly kacperek i tak sobie pomyslala ze moglibysmy tak dac na imie :-D ale ona zawsze jakis tekst ma ze wlasnie o takim imieniu myslal obojetnie jakie by niebylo:-D

z kolysankami to jest problem bo tak wlasnie ostatnio o tym myslalam i chyba zadnej nieznam :-D po pare slowek to tak ale zeby tak cala zaspiewac to bedzie problem:-D pomijajac fakt ze strasznie falszuje ale przecierz dziecku to niebedzie przeszkadzac;-)

aaa i zmienilam imie dla malego :-D bedzie kacperek moj maz chcial brajanka ale jakos mi sie nie podoba a na drugie od poczatku wiedzialam ze bedzie mial na imie piotr po mezu a moj maz ma na drugie kacper :-D to jeden bedzie piotr kacper a drugi kacper piotr:-D moja babcia jak to uslyszala to oczywiscie ze ona ogladala cos tam w tv i byl taki maly kacperek i tak sobie pomyslala ze moglibysmy tak dac na imie :-D ale ona zawsze jakis tekst ma ze wlasnie o takim imieniu myslal obojetnie jakie by niebylo:-D

Dagulla to daj maila spróbuję Ci wysłać jakieś fajne pioseneczki:)

reklama
Pytia, odpoczywaj i leż w łóżeczku ile tylko dasz rady :tak:, im więcej tym lepiej, cieszę się bardzooo, że nie muszę iść do szpitala w taką brzydką pogodę ;-) (oczywiście w odwiedzinki do Ciebie) i obyśmy się spikneły w szpitalu dopiero jak będą nasze terminy:-), a Ty broń Boziu nie wybieraj się tam wcześniej ;-)

Do góry