reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka wypłaty wstrzymali, bo podobno kasy nie mają:no:( Jeden z potentatów w swojej branży w wlkp.)

Agawar ja bym tym "fachowcom" nie zapłaciła tak długo aż nie poprawią, a z tym tapczanem to kiepsko, bo raczej nic im nie udowodnisz:-(

Dagulla nie dopuszczaj do siebie złych myśli. A kołysanki na pewno znasz, tylko po prostu nie pamiętasz;-). Ja tak miałam. Posłuchałam sobie Utulanek Turnała i Umer i mnie olśniło. Przypomniało mi sie ich całkiem sporo:-D.

reklama
staram sie o tym niemyslec ale ja tak mam jak sie czegos naslucham to mysle caly czas o tym:zawstydzona/y:

od jakichs dwoch tygodni strasznie zaczal mi sie dluzyc czas myslalam ze to takie przejsciowe bo czasem tak sie zdaza ale to juz chyba mi tak zostanie do porodu:-D

ja nie wytrzymam, wyjsc na chwile i juz 5 stron do nadrobienia.

Myszqa pokaz fotke tego "chlopca w ciazy";-)

blizniaki wspolczuje Wam bardzo:-(

Madzienka
daj znac jak po wizycie

justyna niby i przepowiadajace ale lekarz mowil ze mam sie martwic jak beda regularne i ponad 10-12 na dobe wiec sie martwie :tak:

kokusia tesc sknera-tak jak moj. Tylko ze ja ze swoim nie utrzymuje na szczescie kontaktow.

pytia a ktg ci robili? Coraz bardziej sie przekonuje zeby sie spakowac juz :-p

kana tak to jest na sam koniec sie wszytsko przypomina.ja coprawda mam kosmetyczki ale zawalone smieciami wiec trzeba je oproznic i poprac

marzycielka Tobie to dobrze, juz prawie zaczynasz 37 juz mozesz spokojnie rodzic ;-)

Agatkas czekam na wiesci po wizycie

Co do krachu to na szczescie nas nie dotknal. nic nie planowalismy akurat.

okruszek
no to super ze Zosi nic nie uroslo. A z ta waga i przesunieciem terminu to jest tak ze termin zostaje ten sam tylko mala ruszyla ladnie z waga. Tak samo jak u mnie sie przesunal na 28.11 ale lekarz mowi ze termin mam ten sam tylko dzidzia jest o te 10 dni wieksza niz przecietny 3i pol kilowiec :)

agawar co za gnojki :wściekła/y:

dagulla a mial byc Kryspin tak? Kryspin jak dla mnie lepiej bo zadkie ale Kacperek tez ladnie. Dobrze ze nie Brajan:tak:To co, zmieniac na liscie?

Zapominajka a oni moga tak sobie wyplaty wstrzymac? :angry:

A ja bylam na zakupach, kupilam sobie super milutki, ciepluki szlafroczek. Az mi sie rodzic chce juz bo ubieram go dopiero na porodówke :-D

A na spacerze strasznie mi sie napinal brzuch chyba z 5-6 solidnych skorczy mialam plus te co juz w domu :baffled:

Okruszek - no to super, że Zosieńka zdrowa, a święta bym spędziła raczej w spokoju, nawet tylko w trójeczkę...

agawar - ale dupni fachowcy, ja bym im odliczyła naprawę łóżka od wynagrodzenia, tym bardziej, że trzeba poprawiać!!

anoli - a na 10 masz termin z USG czy z ostatniek miesiączki? Bo ja mam na 11 z USG, hehehe.

Dagulla - matko, co ty wymyślasz!! Mi na początku ciąży cały czas się śniło, że sobie wyciągam z buzi zęby garściami i pełno kwi... no i wiesz też to niby znaczy śmierć w rodzinie, strasznie się bałam, że znowu poronię... a wszystko było dobrze i jest i będzie!! Zapamiętaj to sobie!! Kacper - śliczniusio!!

dagulla zmienilam i w koncu swojego dopisalam.

Swoja droga juz nie moge sie doczekac az zaczne na liscie uzupelniac pozostale rubryczki :tak: (dzien porodu, waga...)

Dzień Dobry:-)

Zacznę od stękania - bo już nie mogę patrzeć na ten cały remont:-:)-:)-( wokół bałagan i należało by sprzątać i porządkować po trochu,ale nie chcę się przemęczać:happy: Jeszcze na dodatek w weekend mam szkołę....wrrrrrrrr....:wściekła/y:

Wiecie tak jak patrzę na niektóre suwaczki, to trochę zazdroszczę, że niektórym z nas to nie za dużo zostało:-D

Miłego Dnia:tak:

reklama
Agatkas dzieki doszlo tyle ze ja niemoge tego odczytac bo jest z tymi znakami jakimis:sorry2: ale poczekam sobie na meza to moze mi to jakos zmieni bo ja jestem na to zaglupia:-D

Cyprysiowa dziekuje;-)

Misiówka ja tego niewymyslilam tylko ktos z rodziny zaczol o tym gadac :-D no i tak jaks chociarz nie wierze w te wszystkie zabobony to jakos tak :sorry2: ale juz niebede obiecuje:-D

Do góry