reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam...

a ja nigdy nie planowałam tak długo karmić... max 6 miesięcy (mozecie mnie zlinczować :sorry2:) a w sumie to karmiłam tylko 10 dni... ale to inna historia...

Dzis byłam na kolejnym usg, pęcherzyk podrósł, ale nie tyle ile powinien, więc nawet jeśli owu na dniach będzie (z moich wyliczeń i obserwacji powinna być dziś), to chyba bez wspomagaczy się nie uda... ale się nie załamuję... mam tylko postanowienie (od wczoraj) nie czytam nic w necie, bo zostanę jakąś hipochondryczką:baffled:

Pozdrawiam

reklama
Hejka wszystkie mamy-staraczki, ja też własnie zaczynam starania o rodzeństwo dla mojego Tomka, ktoś ma jakieś rady na to, żeby była dziewczynka?

mam tylko postanowienie (od wczoraj) nie czytam nic w necie, bo zostanę jakąś hipochondryczką:baffled:

Pozdrawiam
To tak jak ja:rofl2::rofl2::rofl2:
A co do karmienia to ja zaeaz po II kreseczkach zamierzała Lola odstawić:tak::tak:I tak juz długo cycuje...II kreseczek nie ma ale Młody się przy cycku denerwuje strasznie...Mało mleczka juz mam..I chce go odstawić...Ale się boje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Nocek zwłaszcza...Szczególnie,że wiem,że zostane z tym sama....
A w ogóle to umieram nadal...
I pomimo karmienia nadal jestem wielka i gruba:-:)-:)-(

Pixellko w środę miał 17mm, a dziś 19mm... niby nie jest źle, bo jeszcze 2 mm i powinien peknąć czyli za dzień, dwa, ale wtedy fazę lutealną bede miała krótką, w poniedziałek idę na kolejne usg i zobaczymy co się z nim dzieje... ach.. w ogóle to mnie dziś brzuch w dole tak ciągnie... i roztaczam czarne wizje o zrośniętych jajowodach... czytałam na staraczkach, betka ładnie Ci rośnie, a ogólnie to jak się czujesz? My wywieźliśmy Kubę na weekend do dziadków, może coś zdziałamy he he...

Tomtom, jest tu specjanly wątek o płci...życzę szybkiego zafasolkowania i tak w ogóle to witaj!!!

Bodzinka zdrowiej szybko!!!

A co u Ewci???

Dobranoc

Elisabeth to pecherzyk dobrze rośnie..średnia to 0,6mm dziennnie :-) ... a ginkowie przy 19 mm daja czasem leki jak pęcherzyki nie pekają więc juz przy takich wymiarach sie udaje....działajcie dziś.......jeśli owu jutro (i pewnie stąd te bóle u ciebie) to bedzie miał 21 mm i mu wystarczy i moze wam się córeczka trafi...a potem może jakies leki na wydłużenie faz lutealnej dostaniesz by sie dzidziuś zagnieździł?...

Bodzinka ja posmarowałam cyca musztardą, tak Wice nie posmakowało, ze pluła na kilometr...i tak kilka dni i sama przestała się upominać...śpi pieknie w nocy, dostaje o 24 i 5 nad ranem butlę, usypia ze mną ..skika pół godziny po łóziu i potem ciach i spi...nawet w dzień potrafi tak usnać....

ChomikImage.aspx

reklama
Hejka wszystkie mamy-staraczki, ja też własnie zaczynam starania o rodzeństwo dla mojego Tomka, ktoś ma jakieś rady na to, żeby była dziewczynka?

witam i zapraszam na wątek o planowaniu płci, szczególnie na jego pierwsze posty, bo troszke tego jest ......... :tak:a w skrócie na dziewczynkę przed owulką tak ze dwa dni ...... :tak:

a i witam serdecnie pozostałe mamusie ........ :tak::-D:tak:

Do góry