reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to nieźle cię faszerują, ale najważniejsze, że pomaga i ciągle jesteś z nami w dwupaku.

A ja jutro muszę znowu gnać z Jaśkiem do lekarza. Ma stan zapalny w oczku, od piątku bierze krople i maść, które przepisał nam okulista i kicha - w ogóle nie pomaga, a nawet jest gorzej. Już ma całe sine aż pod oczkiem :baffled:

No faszerują niestety.
Ale Jas wycierpi, biedaczek :-(. Miec dyskonfort w oczku to na prawde nic ciekawego. Uściskaj go bardzo mocno :tak:.

reklama
Witam mamuśki kochane.....

Ja już przyszykowana jakby co do jutrzejszego szpitala, mam masę obietnic co do odwiedzin zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;-) Ciuszki dla małej tez juz przygotowałam mojemu misiowi w inna torbę, tylko jak co później mu napisze co jeszcze ma dorzucić....jejku jakby ten szpital się tak jeszcze przesunął o parę dni to by było fajnie...bo tam będzie mi się pewnie tak dłużył czas....

YOKA ty sie tam za bardzo nie spisze z tym końcem...hahaha
MARZYCIELKA zreszta to samo....odczekasz sie kochana doczekasz :-)

Hej dziewczynki:tak:

Jakoś dzisiaj spokojnie tutaj, my wczoraj bylismy na zakupach w warszawie i trochę rzeczy pokupowaliśmy Julci, pochwalę się na zakupach:tak:

YOKA jak samopoczucie???;-)Dajesz radę??Oszczedzaj się;-)

Kana trzymam kciuki, żeby wizyta w szpitalu odwlekła się...:tak:Bedziesz tam jutro dzwoniła czy jedziesz???

Oj YOKA jak miło Cię widzieć na forum:*:*

Co do mojego szpitala, to ja mam stwierdzona małopłytkowość....moj wynik to 90 tys (taki był bynajmniej w ostatni poniedziałek) a norma to od 150-440....no i tym samym mam mała krzepliwość krwi i dostałam skierowanie na patologie ciąży....no i podobno na bank będę już rodziła w Gdańsku...pytanie tylko jak już sie dostane do tego szpitala,jak bedzie wolne miejsce to na jak długo mnie tam wezmą.....

Cześc Kobietki!
Ja wczoraj byłam na weselu. Zatańczyłam tylko 3 kawałki, ale wytrzymałam do 2. Było fajnie ale dziś mam cały dzień do tyłu, zreszta troche jestem spuchnięta i to tez mi strasznie przeszkadza. nie ma siły nadrabiac co napisałyście, ale mam nadzieje ze jakos się trzymacie. Jutro jade do gina i na USG. Ciekawe ile moja mała juz wazy? Buziaki i miłego wieczorku.

reklama
Do góry