reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czyżbym dzisiaj była pierwsza???:szok::-D

Dzień dobry brzuchatki;-)

Ja od momentu zmiany czasu jakoś wczesniej wstaję:-D dzisiaj miałam straszne sny....:baffled:
Najpierw śniło mi się że miałam cesarke w 32 tygodniu i nasza Julka po urodzeniu miała chyba z 6 lat:-(
Później obudził mnie chyba skurcz(nie bardzo wiem jak go odczuwać) ale pomogły oddechy ćwiczone w szkole rodzenia i przeszło:tak:
I jak usnęłam znowu śniło mi się że jestem w ciąży i czekam na porodówce na moją panią doktor bo mieli mi wywoływać poród:-)

Dzisiaj biorę sie za pierwsze pranie!!!Kupiłam Yelp'a i średnio podoba mi sie jego zapach:sorry2: a w czym wy pierzecie???

Ja właśnie nie wiem czy płukac w płynie...w naszej szkole rodzenia oddziałowa z noworodków powiedziała że wystarczy uprać w proszku dla dzieci i podwójnie wypłukać w wodzie bez płynu:sorry2::-(

jak dla mnie jest kolosalna różnica bo ostatnio wyprałam tylko w proszku (płyn mi się skońzył) i są sztywne i nnie pachną jak te wypłukane w płynie

Cześć dziewczyny!
Gdzieś mi posta wcięło...

Ja po spokojnej dzisiaj nawet nocy, więc wyspana. Jaś u babci znowu, więc ja odpoczywam. I jestem dobrej myśli, że uda mi się dokulać do 37-38 tygodnia :)

A jutro wizyta, pooglądam sobie malutką.

Hey dziewczynki:-)

A ja dzisiaj fatalnie rano się czułam : ból gardła i kurde b.spuchnięte stopy..:-(
Czuję się już źle dlatego nie mogę doczekać się rozwiązania.
Jest mi cholernie ciężkooooo...
Brzuch mam ogromny i już b.nisko , chodzę jak kaczka , męczę się też bardzo. Teraz to mam pod górkę ...
Aha jeszcze kolana mi siadają od ciężaru..

to się wyżaliłam:-D Ale Was też to czeka:tak:

Hejka z rana! Ja dzis sie w miare wyspalam, chociaz mielismy pasazera na gape...

Ja piore tylko w plynie do prania. Wlasnie wstawiam kolejna pralke.

pytia - napisz koniecznie jak malenstwo i udanej wizyty, ciesze sie, ze masz sie lepiej!!

reklama
Dzien dobry.

Ja pierwsza partie piore tak jak przy C. w platkach mydlanych, pozniej bede probowala w vizirze.

Kurcze jak pomysle ze za jakies 2 tyg bedziemy miec pewnie jakas rozdwojona to mnie dreszcze przechodza.:sorry2:

Proponuje na dniach zalozyc w zamknietym watku galerie dzieciaczków, zeby nie mieszac z brzuszkami i niech sobie czeka na tego pierwszego. Co myślicie?

Do góry