Agatkas
Mamusia Zuzolka
To ciekawe co by powiedziała no to, że ja byłam ustawiona twarzyczkowo do porodu
hahahaha....że może przez buzię...?? hahhahahaha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

To ciekawe co by powiedziała no to, że ja byłam ustawiona twarzyczkowo do poroduhahahaha....że może przez buzię...?? hahhahahaha
![]()

..... no nie wytrzymam 

.PISZECIE O TYCH WASZYCH ROZPYCHAJACYCH SIE DZIECIACZKACH ZE AZ CIARY PRZECHODZA.ALE JESTEM SZCZESLIWA ZE NIE JESTEM SAMA.BO JUZ MYSLAM ZE TO Z MOIM DZIECKIEM I ZEMNA JEST COS NIE TAK.
.OD KILKU DNI NIE MOGE SIEDZIEC ANI CHODZIC.TAK BARDZO BOLI.JUZ SIE PRZESTRASZYLAM ZE COS MOZE JUZ SIE SZYKUJE NA PRZEDWCZESNY POROD
.ALE NA SZCZESCIE NIE .WCZORAJK BYLAM U GINA Z DZIDZIA WSZYSTKO OK.ROSNIE I TYJE.TYLKO ZEMNA NIE ZABARDZO CIEKAWIE.JA ZNOWY SCHUDLAM KOLEJNY KILOGRAM .TO JUZ 2.5 .NIE MOGE PRZYTYC NA TEJ DENNEJ CUKROWEJ DIECIE.A DOL BRZUCHA MA PRAWO BOLEC BO DZIDZIA JEST DUPKA W DOL.I MAM BLIZNE PO CESARCE WIEC CIAGLE SIEDZI KOPIE I SMYRA PALUSZKAMI PO NIEJ .I DLATEGO TAK BOLI.

.
agacia82 mam pytanie ?bo jestesmy w tym samym tygodniu ciazy:ile juz twoj a dzidzia wazy???:-)

Ale cieszę się że przyjadą bo przynajmniej jeden dzień nie będę cały sama :-)

. I czuję się, jak bym miała "donoszoną".... Dla mnie to różnica - bo tak spokojniej na duszy.... 

OJ TO SPORY.MOJA W 30 TYGODNIU WAZYLA 1495g.A TERAZ WAZY 2075g.Mój synus wazył w 29 tyg 1640g, teraz usg mam dopiro około 6 listopada.