reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
agawar ja uważam że szuflada to fajna sprawa... możesz wiele drobiazgów tam schować jak dzidzia jest jeszcze malutka a im większa to i więcej zabawek... na pewno się sprawdzi w małych pomieszczeniach gdzie nie ma za dużo mebli. Sama myślę o kupieniu takich koszy wsuwanych, plecionych pod łóżeczko, żebym mogła np. schować zapas pieluch... albo ciuszków na później... albo już za małych ciuszków...

Ja mam łóżeczko z "klupsia" i uważam że te szuflady to porażka na maxa.......nie sa kryte a miedzy szuflada a spodem łóżeczka jest dość duża szpara więc i tak sie wszystko kurzy....zamiast szuflady kupiłam takie workowe sztywne pojemniki pod łóżeczko na zamek....:-)

My z mężykiem kupiliśmy z szufladą, wielu naszych znajomych ma i są zadowoleni. No wiadomo - zawsze się kurzy, ale i tak kurzy się w całej chacie - a my robimy generalne porządki raz w tygodniu - to nie będzie problemu wysunąć i odkurzyć...
A chatkę mamy bardzo małą więc potrzebujemy miejsca - ja i tak tam tylko zapas pampersów i husteczek nawilżanych będę trzymać - bo te "paki" są dosyć dużych rozmiarów...
takie: (kolor można dobrać - my zamówiliśmy akurat jaśniutkie - sosnę - pod nasze mebeliki)
Nowe Łóżeczko RADEK II szuflada TEAK (W-wa) (456128112) - Aukcje internetowe Allegro

Mam pytanie do mam. Czy uzywalyscie tych poduszek ,, rogalikow,, do karmienia. Czy warto taka kupic? Czy mozna sie obejsc?

Ja nie używałam, też karmilam głównie na leżąco, bo tak mi było wygodnie. W szpitalu jeszcze położna raz mi taką poduchę przyniosła do spróbowania, ale jakoś mnie specjalnie nie przekonała.

My z mężykiem kupiliśmy z szufladą, wielu naszych znajomych ma i są zadowoleni. No wiadomo - zawsze się kurzy, ale i tak kurzy się w całej chacie - a my robimy generalne porządki raz w tygodniu - to nie będzie problemu wysunąć i odkurzyć...
A chatkę mamy bardzo małą więc potrzebujemy miejsca - ja i tak tam tylko zapas pampersów i husteczek nawilżanych będę trzymać - bo te "paki" są dosyć dużych rozmiarów...
takie: (kolor można dobrać - my zamówiliśmy akurat jaśniutkie - sosnę - pod nasze mebeliki)
Nowe Łóżeczko RADEK II szuflada TEAK (W-wa) (456128112) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam dokładnie cos takiego jak Agatkas.....będę tam napewno trzymać pościel na zmianę więc sama widzisz że odkurzanie szuflady raz w tygodniu nic by nie dalo.....:happy2:

reklama
Do góry