reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

A moze ty jestes dopiero w trakcie owulki ???
niektore dziewczyny wlasnie maja takie bole owulacyjne !
mozesz wziasc luteine od 16 dnia cyklu, bo ona tez pomaga zagniezdzic sie fasolce :tak:

Hm mozliwe, chociaz jak pisalam nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie zdarzylo. Zreszta owulacja trwajaca juz prawie tydzien?... Moze powinnam zaczac brac luteine juz dzisiaj i nie czekac z nia do srody (do 16 dnia cyklu), jak sadzicie?

Co do dlugosci moich cykli, to zanim zaczelam brac luteine to mialam straszliwie nieregularne miesiaczki. Moja ginekolog w ogole sie nie przejmuje tym, ze teraz mam je tak czesto :dry:

reklama
wiecie co odwinal moj M:tak:
ostatnio rozmawialismy o testach ciazowych i pyta sie mnie po jakim czasie mozna test zrobic , ja mowi ze po 2 tyg a on na to ze fajnie , pytam czemu fajnie a on na to ze fajnie bo tak szybko , no i wiac jak faceci sa swiadomi:baffled: zeby oni wiedzieli jak te dwa tygodnie sa okropnie dlugie ;-)
Hi hi, dokładnie. :tak:
Dzisiaj mój narzeczony powiedział że coś ma takie przeczucie, że jestem w ciąży. Ostatnio to nawet moja mama słysząc moje narzekania pytała się czy nie zostaniemy rodzicami, a ona nic o tym jeszcze nie wie. :-D Mam nadzieje że ich przeczucia się sprawdzą :rolleyes2:

witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min :)) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy
agalotta kochana spokojnie, miejmy nadzieję, ze wszystko sie ułoży po twojej myśli. Trzymam mocno kciuki ;-):rolleyes:;-)
Alex 91 moze cos w tym jest, ze niektórzy dostrzegaja to czego same nie widzimy:rofl2:
calineczkazbajki mam nadzieje ze tescik pokaze dwie piekne wyczekiwane II:happy::happy::happy:

adolfina 2 tygodnie chyba cos o tym wiem długie i niekończace się, no ale co mężczyzna moze o tym wiedzieć i to ciagłe doszukiwanie sie objawów ciąży:nerd::sorry2::nerd:
calla tak w końcu sluzik sie pojawił, choć nie było go zbyt dużo ale jak sie pojawił to odetchnęłam z ulgą:-):rofl2::rofl2::-)
agalotta bądź dobrej mysli, my staraczki nigdy nie tracimy nadzieji i jesteśmy bardzo, bardzo dzielne;-);-);-)

pixella77 my tez mamy taką nadzieję, i mocno Tobie kibicujemy, bo z F1 to sie chyba pozegnalismy do nastepnego sezonu :-);-):rolleyes:;-):-)

Lilu19 mój maz tez pytał czy niie ma testów na dzień po przytulankach - meżczyzna prosty mechanizm a czasem taki irytujący...

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min :)) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy

he he he jakbym siebie słyszała :-) jesteśmy na tym samym etapie :tak: u mnie do objawów doszło swedzenie brodawek :zawstydzona/y: i zgage mam (a to bardzo żadkie u mnie) myslicie że to dobry znak?
objawów czerwonej @ nie ma ale jeszcze sporo dni do niej zostało...
mam nadzieje ze nie przylezie :angry::angry::angry:

Miłej nocki dziewczynki i oby nowy tydzień przyniosł nam duuuuużo fasolek :-):-):-)

Nic z tego:sad::sad::sad::sad: Dziś rano dostałam plamienia więc zapewne to miesiączka przyszła jeszcze wcześniej niż powinna. Jestem przeraźliwie zawiedziona. :sad: ALE nie poddaje się !:blink:

lilu19, kingus- witajcie kochane:):-D
poniedzialek - i musze powiedziec jak ja nie lubie poniedzialkow.. hehehe:-D
nic mi sie nie chce.. matko jedyna jeszcze jakies przezeibienie mnie chwyta , mam nadzieje ze szybko przejdzie.. brrr...narazie kicham i na chwileczki mam katar ktory po chwili przechodzi. hmmm
trzymam kciuki za wszytskie testujace:-)

Kurcze... Wczoraj tak mnie bardzo bolalo z prawej strony, ze spac nie moglam. Jak sie polozylam na lewym boku, to z kolei zaczelo mnie kluc jeszcze z lewej strony. Cieeezka noc... Wiem, ze sama sie nakrecam i ze rozczarowanie bedzie bardzo bolesne, ale co robic?... Tak bardzo mi zalezy... szczegolnie, ze nie wchodzi w gre probowanie na okraglo :-(

Witam poniedziałkowo,
mi tez przeraźliwie mi sie nic nie chce....oby do 16....
pozdrawiam,
bede podczytywac was..by wyłapywać II:-) i gratulować....

reklama
Alex - głowa do góry. Teraz tylko pomyśleć o miłym przytulaniu. Dobra muzyka....
My z mężem staramy się około 6msc. Ostatnio kupiłam super bieliznę. Biała bawełniana podkoszulka i gatki, ale za to jaki wzór - czerwone kropeczki z kokardką pod biustem. :-D
Był zachwycony. Nie myśleliśmy wcale o staraniach - na każdą noc była inna słodka piżamka;-)
Jestem ciekawa, czy mam tego efekty. Nawet jak nie to był bardzo miły miesiąc, kto wie czy nie jeden z pierwszych po przebojowej nocy poślubnej......

Do góry