reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.U nas dzis znow piekna sloneczna i ciepla pogoda. :-) Obiadek juz prawie ugotowany i idziemy niedlugo na spacerek :-)
Milego dnia!

reklama
witam sie i ja dzisiejszego dnia
sloneczko powoli u nas wychodzi ale podejrzewam ze bedzie mroznie....
Sewek wlasnie zasnal bo dzis od rana mi marudzi no i wstal juz o 6:25 i stwierdzil ze sie wyspal :dry: ja juz poprasowalam sobie wyjsciowe ciuszki bo jak sie obudzi cos zje i pojdziemy na spacerek dobrze nam to zrobi :tak:
no i ciekawe jak z tym marudzeniem mam nadzieje ze szybko mu to minie :tak:
iwonka2006 - milego spacerku ;-)
heksa - my tez wczoraj bylismy raz a zamierzalam pojsc jeszcze pod wieczor ale juz sie nie udalo :dry:

milej niedzielki!!!

Hej,widze ze dzis na stukane troszke :-) Ja dzis znow robilam porzadki w domku,ja nie wiem co ja sprzatam ale ciagle mam balagan....a i zrobilam przemeblowanie he :-) Pogoda tez super choc dzis chlodnawo troszke
A jutro wprosili sie tescie do nas na obiadek.
Patrysia gratulacje ,tylko patrzec jak sam sie niedlugo pusci i zacznie chodzic :-) Milego drinkowania.
-j- super ze cie mlodzieniec przepuscil,ludzie sa tacy bezduszni ze szok.Ja czasami na chama lub po awanturze siewpraszalam jako pierwsza.,a raz w markecie Tesco stanelam do kasy pierwszenstwa a kolejka byla mega dluga i wreszcie mnie kasjerka raczyla poprosic do siebie a damessa ktora miala juz wypakowany towar na tasmie nie co sie wzburzyla,wiec ja w miedzy czasie jak malzonek wykladal towar na skrawek tasmy ,wypatrzylam jeszcze kilka ciezarnych ktore staly gdzies daleko w kolejkach i je wszytskie zawolalam za mna zeby staly i to sie dopiero zrobila awantura,ale niestety widzieli ludzie ze staja do kasy pierwszenstwa a nie powinni w sumie lub przynajmniej nie dyskutowac jak sa przepuszczane osoby niepelnosprawne czy kobiety w ciazy.

O to sie rozpisalam a chcialam jeszcze ale musze uciekac bo dzieci mnie wzywaja i malzonek glodny ;-)

kasa pierszeństwa to kasa pierszeństwa tam tylko powinni przyjmowac cięzarne inwalidów lub mamy z dziećmi i tyle
stanie jakaś paniusia i foszki robi bo kasjerka wpuście kogos

chyba jak wiele osób nie było kiedy zagladnąc w weekend tutaj
jakaś taka aura smnutku mnie wzieła i nie staty nie mogłam siadac i pisać:)
od jutra do pracy idę testowac zobaczymy jak to bedzie wrrr

witam sie z mlaym na kolankach :dry:
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac :wściekła/y: a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
zaraz tez ide zrobic sobie kawke przygotowac sie na zakupy ....:dry:
agatulka - juz sie nie moge doczekac a jeszcze bardziej tych ieszczesnych zabkow ktore nie chca mu wyjsc :dry::dry::dry:

Witam sie i ja ;)
A ja przespałam prawie cały weekend . Dzieci wywieźliśmy do babci i chata wolna była.:biggrin2:Czuję sie dziś gorzej zmęczona niż jak latałam do szkoły i przedszkola codziennie w zeszłym tygodniu. A to przez to , że katar mnie dopadł.:cool:

agatulka, niektórzy ludzie są na tyle bezczelni, że szkoda gadać.Potrafią sie kłócić jakieś małolatki z ciężarną o miejsce w kolejce wręcz napastując takową kobicinę, że skąd ona wie, że one nie są w ciąży.Szkoda gadać .Ale wiecie co mnie najgorzej bulwersuje? Fakt, że niektóre kobiety tez chodziły w ciąży i było im zapewne ciężko ( domagały sie miejsca dla siebie)a teraz udają , że nie widzą ciężarówek.

Dzień dobry:tak::-):-)

Weekend minął nam bardzo spokojnie u babci m.:tak:
cała rodzinka jego się zjechała i wszyscy razem pojechaliśmy na cmentarz do Parczewa a potem oczywiście wspólny posiłek i pogaduchy :sorry2: i tak przez dwa dni:nerd:

Iwonka ale fajne :tak::tak::tak: To ja też zapodam mojego małego potworka ;-)
HPIM0145.jpg
Sikoreczka bombowo Adrianek wygląda w tej masce:-D:-D:-D:-D
kasa pierszeństwa to kasa pierszeństwa tam tylko powinni przyjmowac cięzarne inwalidów lub mamy z dziećmi i tyle
stanie jakaś paniusia i foszki robi bo kasjerka wpuście kogos

chyba jak wiele osób nie było kiedy zagladnąc w weekend tutaj
jakaś taka aura smnutku mnie wzieła i nie staty nie mogłam siadac i pisać:)
od jutra do pracy idę testowac zobaczymy jak to bedzie wrrr
Agatulka powodzenia w pracy;-):tak:
A ja przespałam prawie cały weekend . Dzieci wywieźliśmy do babci i chata wolna była.:biggrin2:Czuję sie dziś gorzej zmęczona niż jak latałam do szkoły i przedszkola codziennie w zeszłym tygodniu. A to przez to , że katar mnie dopadł.:cool:

agatulka, niektórzy ludzie są na tyle bezczelni, że szkoda gadać.Potrafią sie kłócić jakieś małolatki z ciężarną o miejsce w kolejce wręcz napastując takową kobicinę, że skąd ona wie, że one nie są w ciąży.Szkoda gadać .Ale wiecie co mnie najgorzej bulwersuje? Fakt, że niektóre kobiety tez chodziły w ciąży i było im zapewne ciężko ( domagały sie miejsca dla siebie)a teraz udają , że nie widzą ciężarówek.
-j- zdróweczka życzę żeby katarek Cię szybko opuścił:sorry2::tak::tak:

może właśnie te dewoty sobie tak myślą : " mi nikt nie ustępował miejsca jak byłam w ciąży to teraz ja nie ustąpie":crazy:
Pasuje do nich przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był" ( oczywiście ciut zmienionej formie "zapomniała baba jak w ciąży chodziła":crazy:

Hej !! Wieki tu nie zaglądam i co widzę -J- lutóweczka :-)
Aluśka nie poznałam Cię na nk i już miałam pytać ale droga dedukcji doszłam ;-)

Hej.
Ja wyjechałam w piątek do rodzinki. Sobota była piekna,więc nawet na cmentarzach nie zmarzlismy. Kubuś był zafascynowany chodzeniem między grobami,a jak stawaliśmy przy grobach naszych bliskich to chciał na nie wchodzić:baffled:,ale nie pozwoliliśmy oczywiście.

Wyniki moczu Kuby wyszły dobrze i dziś byłam u nefrologa i jesteśmy wypisani z poradni - tak się cieszę:tak::tak:.

a pochwale sie teraz zdjecmi z naszego dzisiejszego spacerku po lesie :-D

PIęknie wyglądacie:tak::-)

Heloł Lajdis:-):-):-)

Ale mnie tutaj dawno nie było:szok::szok::szok: nadrabiać nie będę wybaczta:sorry2::zawstydzona/y:
Witam nowe mamy z którymi nie miałam przyjemności się przywitać:tak::tak:

Dziecina ma śpi więc zajrzałam :sorry2::rofl2:

Aluśka nie poznałam Cię na nk i już miałam pytać ale droga dedukcji doszłam ;-)

Hejka wszystkim mamom.
Zaniedbałam się ostatnio i prawie w ogóle tu nie zaglądam, zazwyczaj na zamkniętym siedzę :zawstydzona/y: Ale postaram się poprawić ;-)

U nas ok, Oliśka była chora, byłyśmy 5 dni w szpitalu, ale jest już ok, tylko z jej zachowaniem coraz gorzej.

:sorry2:

Aluśka, Inna, Megusek miło was widzieć - kope lat;-):tak::-)

Aluśka w avatarku to twój skarb - śliczna jest:tak:

Inna współczuję szpitala - życzę dużo zdrowia dla małej:tak:

kurcze ale zaniedbanie tyyle czasu a miałam tu czesciej wpadac i zoonk zagadujemy sie na udowmowionych i zapominam o otwartym
kurcze tyle tu nowych mam
wszystkie pozdrawiam serdecznie
Nie pamiętam cię, a jestem tu dość długo:zawstydzona/y:. W każdym razie witaj:-)

aha musze sie pochwalic moj Sewcio juz sam stoi jeszcze nie tak zeby caly czas ale ma takie momenty ze sie puszcza i stoi :-D:-D:-D:-D
Wielkie gratki:tak::tak:

oj coś wiem o tym.:tak:Długo by tu opowiadać. I wszystko by było ok, gdyby nie fakt, że same kiedys chodziły z brzuchem.
Dokładnie. Ja miałam kiedyś podobną sytuację do Iwonki. Stanęlam do kasy pierwszeństwa z brzuchem,a przede mną mnóstwo ludzi - nie inwalidów,matek z małymi dziećmi czy ciężarnych tylko takich co to chcieli szybciej zakupy załatwić..to się przed nich wpakowałam, a jak mi jeden facet uwagę zwrócił,że kolejka jest to zapytałam czy umie czytać,bo jeśli tak to niech przeczyta co jest nad kasą napisane:baffled::nerd:

Iwonka ale fajne :tak::tak::tak: To ja też zapodam mojego małego potworka ;-)
HPIM0145.jpg
Super:tak::-)

witam sie z mlaym na kolankach :dry:
ja to moze nawet i bym sie wyspala gdybymoj m do pozna nie ogladal tv i tym samym nie obudzil po 12 w nocy malego ... a ten nie chcial potem usnac :wściekła/y: a tak rano wstalismy o 7:30 :-)
Wspólczuję ciężkiej nocki:no:

witam

weekend pelen niespodzianek :-)w sobote Laura zlapala mi za pokrywke ktora byla goraca na szczescie nic sie nie stalo ale placz by:baffled:
W niedziele bylismy na chrzcinach Laura takn sie bawila ze nogi ja bolaly bo sciagala butki:rofl2:

Teraz Lali zasypia wiec korzystam z czasu:happy2:

Iwonac28
to chyba normalne ze Kuba chcial wejsc na grob heheh My nie bylismy na grobach bo nie jechalismy do PL pojdziemy jak bedziemy w Polsce pewnie lali tez bedzie chcial sie wspinac bo ona wszedzie wchodzi:-D

Agatulka25
witaj na forum ja Cie nie pamietam bbo jestem od niedawna:-D

Inna, Megusek,Aluska witajcie:happy2:

Patrysia gratki dla syneczka

-j-, Heksa zdrowka mnostwo zyczymy!

reklama
-j- zdróweczka życzę żeby katarek Cię szybko opuścił:sorry2::tak::tak:

może właśnie te dewoty sobie tak myślą : " mi nikt nie ustępował miejsca jak byłam w ciąży to teraz ja nie ustąpie":crazy:
Pasuje do nich przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był" ( oczywiście ciut zmienionej formie "zapomniała baba jak w ciąży chodziła":crazy:
dziękuję :tak:
A na to przysłowie bym nie wpadła . Rzeczywiście pasuje jak ulał.:tak::-D

:-D:-D:-D hej megusku. Witałam się kiedyś tu z tobą , ale pozostałam niezauważona.:-(.Przyłączyłam sie do grona mamusiek siedzących w domciu , bo w kupie jakoś tak raźniej.:tak:

-j-, Heksa zdrowka mnostwo zyczymy!

dziekuję:tak:

Do góry