reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Eager - ja osobiście odradzam akurat taki twór podwieszany do framugi.. mam koleżankę, której dziecko miało taki skoczek tak montowany, super firmy, z atestami i w ogóle i pewnego dnia to ustrojstwo się zerwało, niechodzące dziecko spadło na nóżki z wyskoku, a do tego całe montowanie spadło mu na główkę i bardzo pokaleczyło, na szczęście skończyło się na ranach i wielkim guzie, ale bez pogotowia się nie obyło...

Ja kilka dni temu kupiłam Angelcare - nianię z monitorem oddechu, jestem mega szczęśliwa, już czuję się spokojniejsza, a to jest najważniejsze. Te zakładane na pieluszkę z kolei mnie nie przekonują jakoś... Wszyscy znajomi, którzy mieli do czynienia z monitorem polecali gorąco właśnie Angelcare.

agawar - ciuszki śliczne, też mi się podoba dresik z gwiazdkę bardzo, a zdjęc z aukcji nie widzę niestety...

Aleksandra - super ten kombinezonik...

Dziewczyny ja powtórzę swoje pytanko :zawstydzona/y:, pytałam wcześniej o jakieś linki z karuzelami montowanymi do łóżeczka :sorry2:, może pochwalicie się swoimi już zakupionymi (jeśli oczywiście macie ). I jeszcze interesowały by mnie linki albo jakieś info. o termometrach do mierzenia temp. ciała naszych maluszków (takich co się daje do uszka, bądz przykłada do czoła)

Dzięki ;-)

A mnie się bardzo czapki podobają, które kupiłaś...byłabym wdzieczna gdybys mi dała jakis namiar na miejsce gdzie je mozna zakupić:-)
Dziewczyny ale szalejecie z tymi ciuszkami.....ja zastanawiam się nad drugim kombinezonem:-) na zimę....SUPER PIĘKNY KOMBINEZON DO WÓZKA NATURES PUREST! (465578343) - Aukcje internetowe Allegro szkoda tylko że nie ma rekawiczek:-(
alleksandra40 - kombinezio jest przecudny!! A że rękawiczek nie ma - to nieistotne - bo jet tysiące malutkich rękawiczek na rynku i zawsze coś można dokupić...

ja juz kilka razy pisąłam ze miałąm angelcare i bardzo sobie chwaliłam teraz tez go bede używac !!! i nawet jak Liwia przesuneła sie to i tak przez materac te płytki wyczuwały oddech ! nigdy nie załaczył nam sie bez powodu !!! tam zreszta jest tez regulacja !!!

Dziewczyny ja powtórzę swoje pytanko :zawstydzona/y:, pytałam wcześniej o jakieś linki z karuzelami montowanymi do łóżeczka :sorry2:, może pochwalicie się swoimi już zakupionymi (jeśli oczywiście macie ). I jeszcze interesowały by mnie linki albo jakieś info. o termometrach do mierzenia temp. ciała naszych maluszków (takich co się daje do uszka, bądz przykłada do czoła)

Dzięki ;-)

My mamy karuzelkę Fisher Price z misiami, ale jak bedziesz kupowac to lepiej poszukaj czegos bardziej kolorowego.
http://www.allegro.pl/item471457428_karuzela_fisher_price_pilot_projektor_wys_12h.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry