reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

co z seksikiem???

ja też mam cerazette przepisane i słyszałam ze po nich może występować plamienie!
lekarz mi też spirale proponował ale to nie dla mnie - psychicznie jakoś tak by mi się z nią dziwnie żyło, tym bardziej podwiązanie! ale dla dziewczyn które nie mogą już mieć dzieci myślę że to jest bardzo dobre rozwiązanie!
dziewczyny a mi na szwie od wewnątrz(nie mialam cc tylko naturalny poród)zrobiły się też jakieś zrosty czy inne cholerstwo -boli i ogólnie nie jest fajnie, mam żel do rozsmarowania tego, jak nie przejdzie to trzeba będzie jeszcze raz ciąć:-(

reklama
Ahaa to współczuje!
ja po tym zastrzyku miałąm krwawienia przez 2 tyg:dry:, m to już normalnie tak klnął, ze szok
a mnie wróciły objawy postosunkowe z czasów ciąży-czyli po boli mnie wszystko na dole jakby mnie ktoś wałkiem od ciasta potraktowała nie najzwyklejszym w świecie męskim narżądem.... przez ok godz prawie chodzic nie moge- i nie mam pomysłu co to może być. A męzyś zachowuje sie jak nimfoman cały czas by się tylko kopulował, a mnie po takich boleściach odchodzi ochota całkowicie

Agnieszka, a karmisz piersią? bo to podobnież od tego jest tak, że sucho i ciasno....też tak mam i zaczynam dochodzić do wniosku, że białe małżeństwo nie jest głupim rozwiązaniem:-p

Dziewczyny, ja już piersią nie karmię ale u mnie też suchoty na dole, nawet jak mam ochotę. Lekarz ginekolog uprzedzał mnie że tak moze być przez pewien czas i zalecił jakieś żele nawilzające. Kupiłam Durexa i jesteśmy bardzo zadowoleni, pomaga naprawdę, nie czuje takiego dyskomfortu i jest ok.

Agnieszka, a karmisz piersią? bo to podobnież od tego jest tak, że sucho i ciasno....też tak mam i zaczynam dochodzić do wniosku, że białe małżeństwo nie jest głupim rozwiązaniem:-p
owszem karmie, ale nie jestem ani bardziej sucha ani ciasna niz przed powiedzmy 2 tyg. a boli jak diabli i to n ie w środku tylko na zewnatrz, a infekcji tez zadnej nie mam

ja od porodu jeszcze nie widziałam nagiego faceta - nie licząc Antka:-):-):-) Mąż tylko żyje myślą o przytulankach, a ja mimo ochoty spróbuje dopiero po wizycie u gina, która ma mieć miejsce 20 października (dopiero jak będę wiedziała, że wszystko tam na dole ok to sobie zaszaleje:-p, no i chce żeby mi przepisał tabletki, wizja prezerwatyw nie jest kusząca:baffled::zawstydzona/y::-p) Chłopak się trochę pomęczy, ale musi poczekać:-p:-p:-p a ten żel Durexa bardzo polecam, my przed ciążą używaliśmy go dla zabawy i było świetnie, teraz też się pewnie przyda:-D a co do ciekawostek to mnie z Durexa przypadła do gustu nakładka wibracyjna - Polecam;-)

a u mnie z seksikiem to nedza jakas, to juz 3 miesiace po porodzie a ja nadal jakas niechetna ogolnie to boje sie, dzis wkoncu udam sie do gina i zobacze co tam w moim podwoziu slychac, bo to ze sucho jest i nieprzyjemnie to sie dowiedzialam:baffled:zastanawiam sie nad tabletkami, karmie jeszcze piersia w nocy ale to raz moze bo pokarmu to bardzo malo juz mam, a poza tym to chcialabym juz odzyskac swoje piersi;-)mam nadzieje ze wszystko wroci do normy bo nie wyobrazam sobie tak zyc...

Cóż, ja ostatnio stwierdziłm że tak byc nie moze że młoda odebrała nam życie seksulane, połozyliśmy małą spać, my na kanapę w duzym pokoju, jakis filmik, winko grzane, zakąski i ......było bosko:-) nawet zelu nawilżającego nie potrzebowałam:-D i było lepiej niz przed porodem...

reklama
Do góry