Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie, ale gdybym miała możliwość podwiązania to bym się zdecydowała. Jestem też po 2 cc, ale mi gin zabronił posiadania więcej potomstwa.
. No to teoretycznie bylabym zdolna jeszcze (z moja dotychczasowa frekwencja) 10-oro dzieci urodzic ;-).
.
.
.
Ale rzeczywiście przy 2 dzieci jedno po drugim też chyba miałabym opory przed kolejnym, no a po 40-tce to w ogóle sobie nie wyobrażam, zeby organizm wytrzymał ciążę a potem opiekę nad maluchem, aczkolwiek znam parę osób, które dzieci w tym wieku miały i nawet są zadowolone;-) W mojej rodzinie kobiety "na szczęście" przekwitają dość szybko, więc być może długo z tabletkami męczyć się nie będę
I mimo wszystko uważam, że mniejszym złem jest podtruwanie dziecka hormonami (zapewne sporo z nas też było w niemowlęctwie podtruwanych w ten sposób;-)) niż ryzyko kolejnej ciąży której nie chcemy, może nam zaszkodzić etc.
W planie mam jeszcze przynajmniej jedno więc przymierzam się póki co do spirali , zobaczymy co lekarz powie na mój pomysł :-)