reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.

Dziewczyny,ale to nie są moje gołąbki:zawstydzona/y:...ja tylko wrzuciłam fotkę z przepisów jakie znalazłam w necie. Ja też robię w sosie pomidorowym, a wczoraj szukałam w necie przepisy na gołąbki inaczej i tam był ten przepis z fotką. Nie chcialam was wprowadzać w bląd:sorry:
http://http://www.rysch.com/kuchnia/golabki.htm tu macie link to tego przepisu:happy:

O jaaa , same pyszności...
Jak nie gołąbki to torcik...
mniam.....
Idę stąd nim całkiem sie rozmarzę...;-)

A tak serio, to ja juz po obiegu porannym. Muszę sie pochwalis , że młody chodzi juz sam do I klasy.:tak: Pewnie bym go prowadzała cały rok, ale po prostu nie daję rady. Dojść do przedszkola to nie lada wyczyn dla mnie a co mówić jeszcze do szkoły , która jest odalona od przedszkola o jakieś 700 m? Nie dla mnie już takie długodystansowe trasy.:no:
Mam nadzieje , że jeszcze do końca tego miesiąca polatam a od grudnia to zabunkruję sie i będę gniazdko wiła jak przystało na ciężarną:tak:i niech sie dzieje co chce.

j - gratki dla malego za samodzielnosc :-D powodzonka w wiciu gniazdga juz teraz ;-)
iwona.c28 - aaaaaaaaa ;-) to juz wiadomo wszystko ... :-D
iwonka2006 - ja w piekarnilu nie pieke golabkow :tak:

milego dzionka - u nas jest tak cieplo ze jestem w samej bluzce na dlugi rekaw :baffled:

heh z ranka moze sie cos rozkreci - ja zas od rana mam rozplanowany dzien - rano z m zalatwianie spraw bo ma wolne (idzie dopiero w srode - w przyszlym tyg :no::confused2:) i jak ja z nim wytrzymam to nie wiem - potem jedziemy do mamy... i dopiero popoludniu znjade czas kolo 14-15 bo moj m idzie do znajomego pomagac mu ta bude robic ...

Witam.Bylam dzis wypisac Vanesske z przedszkola. Musze wyleczyc ja z tej bakteri ecoli a przedszkole nam by to utrudnialo bo ona nie chce sikac na kibelek a nie moze przetrzymywac moczu.
Jutro 40 baniek do wygrania!

reklama
Witam.

Dziewczyny,ale to nie są moje gołąbki:zawstydzona/y:...ja tylko wrzuciłam fotkę z przepisów jakie znalazłam w necie. Ja też robię w sosie pomidorowym, a wczoraj szukałam w necie przepisy na gołąbki inaczej i tam był ten przepis z fotką. Nie chcialam was wprowadzać w bląd:sorry:
http://http://www.rysch.com/kuchnia/golabki.htm tu macie link to tego przepisu:happy:
Iwonka dzięki za przepis:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki za życzonka pieknie dziekujemy i ciacho stawiamy:-D:-D:-D:-D
Bodzia piekny tort miał Karolek na urodzinki:tak::tak::tak::tak::-):-);-)
A tak serio, to ja juz po obiegu porannym. Muszę sie pochwalis , że młody chodzi juz sam do I klasy.:tak: Pewnie bym go prowadzała cały rok, ale po prostu nie daję rady. Dojść do przedszkola to nie lada wyczyn dla mnie a co mówić jeszcze do szkoły , która jest odalona od przedszkola o jakieś 700 m? Nie dla mnie już takie długodystansowe trasy.:no:
Mam nadzieje , że jeszcze do końca tego miesiąca polatam a od grudnia to zabunkruję sie i będę gniazdko wiła jak przystało na ciężarną:tak:i niech sie dzieje co chce.
-j- brawa dla Kacperka za samodzielne chodzenie do szkoły:tak::tak::tak: zuch chłopaczek:tak::tak:;-):-)
Witam.Bylam dzis wypisac Vanesske z przedszkola. Musze wyleczyc ja z tej bakteri ecoli a przedszkole nam by to utrudnialo bo ona nie chce sikac na kibelek a nie moze przetrzymywac moczu.
Jutro 40 baniek do wygrania!
Iwonka trzymam kciuki aby szybko Vanesska wróciła do zdrowia:confused::tak::tak:

Kolorowych snów Babeczki:-):-):-);-)

Do góry