agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry! :-)
Wczoraj nie zajrzałam do Was,bo całe popołudnie spędziliśmy we Trójeczkę.
Poszliśmy do miasta,gdzie Zuzia dostała od G. wieeeeelkie auto - jeepa z naczepą i wyścigówką.
Aż się trzęsła z radości i zaciskała piąstki ciesząc się z całych sił!

A ja dostałam śliczny sexowny wieczorowy komplecik - stringi z koszulką,mmmmmmmmmrrrrrrrr.

Wieczorem moja Mama położyła Zuzię spać,a My poszliśmy coś zjeść i do kina (byłam tam pierwszy raz od czasów,kiedy chodziliśmy tam z podstawówką!
).
Poszliśmy do nowo otwartego multi kina na "Tajne przez poufne" z moim ukochanym Bradem Pittem.
Polecam!!!
:-)
No,a później G. spał u Nas,a teraz poszedł do domku ogarnąć się przed pracą i później znowu przyjdzie. :-)
Ja też uciekam. :-) Później zajrzę.
Wczoraj nie zajrzałam do Was,bo całe popołudnie spędziliśmy we Trójeczkę.
Poszliśmy do miasta,gdzie Zuzia dostała od G. wieeeeelkie auto - jeepa z naczepą i wyścigówką.
Aż się trzęsła z radości i zaciskała piąstki ciesząc się z całych sił!

A ja dostałam śliczny sexowny wieczorowy komplecik - stringi z koszulką,mmmmmmmmmrrrrrrrr.

Wieczorem moja Mama położyła Zuzię spać,a My poszliśmy coś zjeść i do kina (byłam tam pierwszy raz od czasów,kiedy chodziliśmy tam z podstawówką!
).
Poszliśmy do nowo otwartego multi kina na "Tajne przez poufne" z moim ukochanym Bradem Pittem.
Polecam!!!
:-)No,a później G. spał u Nas,a teraz poszedł do domku ogarnąć się przed pracą i później znowu przyjdzie. :-)

Ja też uciekam. :-) Później zajrzę.

wlasnie sie zastanawiam czy isc na spacer bo jakas chmura nadciaga,ale czy deszczowa