reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry! :-)

Wczoraj nie zajrzałam do Was,bo całe popołudnie spędziliśmy we Trójeczkę. :-D Poszliśmy do miasta,gdzie Zuzia dostała od G. wieeeeelkie auto - jeepa z naczepą i wyścigówką. :-D Aż się trzęsła z radości i zaciskała piąstki ciesząc się z całych sił! :-D :-D :-D
A ja dostałam śliczny sexowny wieczorowy komplecik - stringi z koszulką,mmmmmmmmmrrrrrrrr. :cool2: :-D :-p :zawstydzona/y:

Wieczorem moja Mama położyła Zuzię spać,a My poszliśmy coś zjeść i do kina (byłam tam pierwszy raz od czasów,kiedy chodziliśmy tam z podstawówką! :szok: :-p). :-D Poszliśmy do nowo otwartego multi kina na "Tajne przez poufne" z moim ukochanym Bradem Pittem. :-D :-D :-D Polecam!!! :tak: :tak: :tak: :-)

No,a później G. spał u Nas,a teraz poszedł do domku ogarnąć się przed pracą i później znowu przyjdzie. :-) :tak:

Ja też uciekam. :-) Później zajrzę. :tak:

reklama
Dzien dobry!

Ja też Agutka chciałabym zobaczyć ten film, więc moze pójdziemy...

U nas 11 stopni, zimno i brzydko, nie lubię takiej pogody :baffled:

Mimo wszystko życzę miłego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-)Ja wczoraj nie zajrzalam bo pozyczylam mamie laptopa na noc:cool2:ale widze ze tu dalej cisza:sorry2:wlasnie sie zastanawiam czy isc na spacer bo jakas chmura nadciaga,ale czy deszczowa:confused:

Wróciłam. :-p
Umyłyśmy z Zuzią okno w pokoju - taaaakie duże :baffled:,jeszcze została mi kuchnia. :-p Ale to nie teraz. ;-)
Obiad ugotowany,domek ogarnięty,Zuzia śpi dopiero od 12:30,więc mam chwilę dla Was. :-p No i siebie. :cool2:

Moje szatanki nie śpią, będą jadły za niedługo obiadek, który kończę robić i może potem zdecyduja sie na jakąś drzemkę. ;)

Agutka to przyjedzcie do nas umyc okna, bo mnie zostały dwa do umycia i się zebrać nie mogę. :sorry2:

Nie wiem co się dzieje, phantas nas już nie odwiedza...
Wszystkie jakoś poznikały....

Tafojka,ja się do swoich okien ledwo co zebrałam,a co dopiero jeszcze do Twoich,hehehehe. ;-) :zawstydzona/y: :-p
Też się dziś zastanawiałam,co z
Phantas i z Mamcią...

heyka

ja wieczorami to padam jak mucha dlatego mnie nie ma

zmieniłam trochę plan swojego dnia i nie zawsze mam czas w dzień

obiecuję poprawę :tak:

reklama
rano byłam z dziećmi u okulisty
i zaraz idziemy okularki zmieniać do optyka
potem po Kacpra
a potem do Pauliny do szkoły na dywanik do wychowawczyni :sorry2:
a potem chyba PIZZA bo nie miałam czasu niczego ugotować