reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie dziewczyny jak sie dzisiaj macie? Ja po weekendzie na uczelni jestem dzisiaj jakoś strasznie zmęczona. A i @ mnie nawiedziła i to tak duża z bolącym strasznie przebiegiem że w sobotę myślałam ze umrę. Ale ale jeszcze kilka dnie i rozpoczęcie kolejnych staranek. Więc chyba j jest nas kilka dziewczyn co sie w listopadzie starają a w grudniu testują?

Oj dziewczyny ale fajnie, słoneczko świeci:happy:, dzisiaj wolne, mąż w pracy, już dawno nie leniuchowałam sama w łóżeczku prawie do dziewiątej. :-):-):-):-):-) Właśnie wyszłam spod prysznica, nadrobię troszkę z praniem, ale wpierw wyszykuje się i skocze na małe buszowanie po sklepach. Muszę kupić niskie kozaki a same wysokie kory:wściekła/y: Zawiodłam się na jednym sklepie, niby mają buty za skóry i to dobrej marki a jakieś z wadami tak mi się przynajmniej zdaje, albo takie sztywne, że ciężko w nich chudzić, albo lakier porysowany a to coś nie tak na podeszwie......:angry: koszszszszmarrrr! A jak znalazłam coś fajnego to podeszwy z tego miękkiego tworzywa a później nie ma jak wymienić fleków albo okazuje się, że korek w środku pusty i to w butach po 100, 200 zł...... No i kupię M witaminki, coby lepiej mógł pracować:-)......

witam i dzien dobry:-)
emma2 a mialas z nami czekac do jutra oj nie ladnie;-) ale dla pocieszenia ci powiem ze ta wstretna @ do mni jiz przylazla wiec z testowania nici ale za ciebie trzymam kciuki
i jeszcze pytanie skierowane do wszystkich jak test owu pokazuje 2 kreski to znaczy ze owu juz jest czy ze dopiero sie pojawi ??? dzieki
ide troche popracowac przyjemnego dnia (u mnie pogoda depresyjna leje szaro brrr) i do pozniej pa pa

U mnie to na pewno @, jestem zalamana :wściekła/y:

Wczoraj znowu rozmwialam troszke z M i on powiedzial, ze trzeba pojechac do apteki kupic gumy, odpowiedzialam mu, ze nie trzeba, on na to 'jak to?', ja: 'no juz nie trzeba' i na tym sie rozmowa uciela... a potem na spacerze powiedzial mi, ze sie stresuje, jak sie zapytalam czym, to powiedzial, ze mna, wypytywalam o co dokladnie chodzi, ale nie powiedzial (no ale znam go nie od dzis, wiec wiem, ze chodzi o te moje rozmowy o dziecku) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak mam go przekonac? Nie mamy zadnych znajomych z dziecmi :wściekła/y: to go pewnie tez hamuje :wściekła/y: teraz mam @, ale mam krotkie cykle, wiec powinnismy zaczac staranka za tydzien - jak nie zaczniemy to przegapimy caly miesiac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pomozcie......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

agalotta ja niesty nie wiem bo jeszcze nie stosowałam testów owu. ale napewno zaraz ci tu dziewczynki napiszą.:sorry:

Miała może któraś z Was ( pytanie do zafasolkowanych lub do mam o ile pamiętają jeszcze), taki gorzkawo metaliczny smak w buzi jako jeden z objawów ciąży? :eek::oo::eek:

Dziewczynki wpadam na moment usprawiedliwic się dlaczego mnie nie ma - moja Daria ma zapalenie płuc :-(. Jest już troche lepiej ale nie wiem kiedy znowu znajdę czas na neta.

Całuski wielkie i kopniaczek od maleństwa ;-)

U mnie to na pewno @, jestem zalamana :wściekła/y:

Wczoraj znowu rozmwialam troszke z M i on powiedzial, ze trzeba pojechac do apteki kupic gumy, odpowiedzialam mu, ze nie trzeba, on na to 'jak to?', ja: 'no juz nie trzeba' i na tym sie rozmowa uciela... a potem na spacerze powiedzial mi, ze sie stresuje, jak sie zapytalam czym, to powiedzial, ze mna, wypytywalam o co dokladnie chodzi, ale nie powiedzial (no ale znam go nie od dzis, wiec wiem, ze chodzi o te moje rozmowy o dziecku) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak mam go przekonac? Nie mamy zadnych znajomych z dziecmi :wściekła/y: to go pewnie tez hamuje :wściekła/y: teraz mam @, ale mam krotkie cykle, wiec powinnismy zaczac staranka za tydzien - jak nie zaczniemy to przegapimy caly miesiac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pomozcie......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czy ja dobrze CIę zrozumiałam Twój M nie chce dziecka?

reklama
agalotta ja niesty nie wiem bo jeszcze nie stosowałam testów owu. ale napewno zaraz ci tu dziewczynki napiszą.:sorry:

Miała może któraś z Was ( pytanie do zafasolkowanych lub do mam o ile pamiętają jeszcze), taki gorzkawo metaliczny smak w buzi jako jeden z objawów ciąży? :eek::oo::eek:
Czytałam że jest taka możliwość pojawienia sie takiego smaku ale osobiście nie miałam takich objawów.

Do góry