reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja mysle powoli nad prezentami;-):tak:.Swoim dzieciakom jednk jeszcze nic nie kupilam.Jacka chrzesniakowi na razie pół prezentu;-),gre tv z Bobem Budowniczym;-)

reklama
Wisnia,preznty super:szok::tak:.
Wiekszosc tych gier dostalam pare lat temu od "Mamo to ja",gdy bylam jurorem w Hit Roku 2002 chyba:-p;-):tak:

No no prezenty super......:) bardzo mi sie podobaja.....
Ja jeszcze nie wiem co kupic.....tzn zastanawialismy sie dla Julci nad odkurzaczem Pylek....ale to jeszcze do przemyslenia

Ja na Mikołaja planuje kupić Milence tablicę stojąca, która z jednej strony ma czarną planszę do rysowania kredą, a z drugiej magnetyczną do przypinania literek i cyferek. Milenka sporo literek już kojarzy i jej ulubiona strona z ulubionej książeczki to ta, na której są poszczególne litery alfabetu z obrazkami, więc myślę że to jej się spodoba :tak:

Zanim Gwiazdka to czeka mnie jeszcze kupienie prezentu dla męża z okazji urodzin:-p
Mnie tż,ma w wigilię:-D

Gry super,miałam takie w pracy i mam kilka w domu (zagadki,tęcza,figuraki),czekaja aż Kuba podrośnie.
Na Gwiazdke to Kuba dostanie mnóstwo prezentów od rodziny,więc od nas coś do pokoju,albo osiołka z gumy(jak ma Oli):tak:

Mój mąż chciał coś takiego kupić Victorowi na dzień dziecka w tym roku, ale uznaliśmy, że jest na to chyba jeszcze za mały. Może na Gwiazdkę się zdecydujemy:confused:
U nas zdecydowanie tańsza jest ta zabawka:sorry2:
http://www.toys.ie/Thomas-AquaDraw-!C06680-prod.aspx?qwSessionID=87f11ea9-2be8-4e62-bece-7d404b5460e6
A wydaje mi się, że widziałam ją jeszcze gdzieś w promocji za 31,59e - chyba w Argosie:-p

Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę to kupić tutaj i przywieźć do Polski na Święta bo będziemy lecieli;-) Tylko wyślę po 9 grudnia:-p

reklama
Do góry