irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
z mila checia jak znajdziesz mi tam mieszkanie prace dla mojego i juz mnie tam masz przynajmniej bym polowe blizej do polski mialato do berlina musisz sie przeprowadzic, tu h& m na kazdym kroku:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z mila checia jak znajdziesz mi tam mieszkanie prace dla mojego i juz mnie tam masz przynajmniej bym polowe blizej do polski mialato do berlina musisz sie przeprowadzic, tu h& m na kazdym kroku:-)

właśnie doczytałam zaleglości - oczywiście najbardziej interesowało mnie o zimnych nogach Szymcia. nowłaśnie nie chcę mu zakladać extra skarpet bo co założę zimą????????????? ale jak chodzi w swoich adidasach takich akurat na teraz i ma w nich dodatkową wkładkę ze skóry to nogi ma ciepłe. one chyba są zbyt duże innego rozwiązania nie widzę.
co do waszych zakupów widzę że polowanie było i też zaczynacie szukać wskazówek od gwiazdora tak jak ja. przynajmniej mam wybór a nie jak co roku bierz co jest bo już na sam widok tłumu mnmie skręca.
Ja lubie drewniane z oparciem na metalowych plozachJakie polecacie sanki?
Dziś chcieliśmy kupić,ale sie nie udało,bo wszędzie wykupione...
Co polecacie,bo przez neta będę musiała zamówić...