reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
To jest tablica, którą kupiliśmy w IKEI Mai jakiś czas temu. Z jednej strony jest czarna, z drugiej białą do rysowania flamastrami. Można też założyć szpule z papierem. Dziewczyny mają super zabawę zadowolona jestem z zakupu bardzo.

właśnie doczytałam zaleglości - oczywiście najbardziej interesowało mnie o zimnych nogach Szymcia. nowłaśnie nie chcę mu zakladać extra skarpet bo co założę zimą????????????? ale jak chodzi w swoich adidasach takich akurat na teraz i ma w nich dodatkową wkładkę ze skóry to nogi ma ciepłe. one chyba są zbyt duże innego rozwiązania nie widzę.

co do waszych zakupów widzę że polowanie było i też zaczynacie szukać wskazówek od gwiazdora tak jak ja. przynajmniej mam wybór a nie jak co roku bierz co jest bo już na sam widok tłumu mnmie skręca.

właśnie doczytałam zaleglości - oczywiście najbardziej interesowało mnie o zimnych nogach Szymcia. nowłaśnie nie chcę mu zakladać extra skarpet bo co założę zimą????????????? ale jak chodzi w swoich adidasach takich akurat na teraz i ma w nich dodatkową wkładkę ze skóry to nogi ma ciepłe. one chyba są zbyt duże innego rozwiązania nie widzę.

co do waszych zakupów widzę że polowanie było i też zaczynacie szukać wskazówek od gwiazdora tak jak ja. przynajmniej mam wybór a nie jak co roku bierz co jest bo już na sam widok tłumu mnmie skręca.

Jeżeli ma ciepłe nóżki z wkładkami, to może te buciki mają cienki podeszwy.

Jakie polecacie sanki?
Dziś chcieliśmy kupić,ale sie nie udało,bo wszędzie wykupione...:baffled:
Co polecacie,bo przez neta będę musiała zamówić...

reklama
Polecam metalowe płozy,bo te na drewnianych kanciastych plozach sa mega wywrotne:baffled:.Sprawdzone;-):tak:

Do góry