reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A Oli właśnie za Teletubisiami przepada i za Kubusiem Puchatkiem, inne bajki właściwie mogłyby nie istnieć :no:

Czy bawiła się któraś z Was ciastolioną z maluchem :confused: Czy nasze maluchy są na nią jeszcze za małe :confused:

reklama
A Oli właśnie za Teletubisiami przepada i za Kubusiem Puchatkiem, inne bajki właściwie mogłyby nie istnieć :no:

Czy bawiła się któraś z Was ciastolioną z maluchem :confused: Czy nasze maluchy są na nią jeszcze za małe :confused:
Mozna by juz sie bawic ciastolina i usprawniac raczki sama musze kupic i wyprubowac :tak:

Możesz zrobić takie ciasto(masę) z mąki i soli,jak Oli będzie zainteresowana i nie będzie jej jadła:)-D),to można spróbować z ciastoliną.Ja właśnie tak zamierzam.Będę lepić aniołki na świąteczne prezenty.:tak:

ja też jakiś czas temu kupiłma ciastolinę ale bez foremek bo nie wiedziałam jaki efekt będzie zabrałam z kuchni wałek do ciasta radełko foremki to wyciskania ciasetek i co...............sama lepiłam a Szymek chwilę patrzył i wróciłdo aut.

a farby też już za nami - te do malowania paluchami. uradowana w smyku kupiłam dwa zestawy i co Szymcio ze swoim pedantycznym podejściem do rąk patrzył się na szaloną mamę że mu je brudzi i po 15 minutach już nie wytrzymał poleciał pod drzwi do łazienki i stał jak zaczarowany

więc u nas to jeszcze nie ten czas. ale jak dla mnie zabawa fajna mi się podobało zwłąszcza ciastolina - uspokaja:tak:

reklama
my narazie lepilismy z plasteliny, HUbek zadowolony, lubi miętolic ja w raczkach ale wiadomo, ze lepie głównie ja :-D no ale Hubkowi przez mysl nie przeszło by ją jeśc więc tez planuje zakup ciastoliny, wiem ze Hubek bedzie zachwycony, skupia sie na tym i siedzi grzeczniutko:tak:
pierniki tez bedziemy piec, Hubek pomoże nam pewnie wykrawać, ale jeść nie może ich:-:)sorry2: ale przynajmniej bedzie zabawa z wykrawaniem:tak:

Do góry