reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Elisabeth ja po 5 dniach wolnego i czuję się tak wypoczeta, że zapomniało mi sie przez moment zupełnie o ciąży;-) A jak Twoje działania? bo wstyd się przyznać, ale ja ostatnio w ogóle nie na bieżąco jestem

Ewcia81 oczywiście, że pamiętamy i trzymamy kciuki za ten 2009:)

Bodzinka szkoda że @ przylazł..ale skoro musicie odlożyć, to może tak miało być

Powodzenia dziewczyny

o jej Bodzinko jaka szkoda
nie odzywalas sie i mialam nadzieje ze dobre wiesci przyniesiesz.
A czemu musicie odlozyc starania?
coś niedobrego się dzieje?
moze moge ci jakos pomoc?
trzymaj sie

Bodzinko przykro mi ze nie udalo Wam sie tym razem..ale pamietaj ze nic straconego....nie raz o marzenia trzeba walczyc, wykazac cierpliwosc.
Co do depresji ...hmmm nie znam twojej historii, sytuacji....ale z calego serca Cie przytulam.
Jesli moge jakos pomoc...nie wiem rozmową czy w jakis inny sposob...to "wal jak w dym"
ja wszelkie smutki i tzw dołki lecze niekonwencjonalnie..wiec jesli uznajesz takie sposoby napisz do mnie prywatnie a coś ci podsune
trzymaj sie kochana

Witam...

Bodzinko przytulam Cię mocno... zaglądaj tutaj do nas czasami, ok?

Ell to fajnie, że dobrze się czujesz... a co u mnie? własnie się kończy @... więc wszystko jasne, prawda?;-)

Rubi powodzenia!!!

Pozdrawiam

Witajcie!
Jestem na Waszym wątku nowa. Mam już synka małego urwiska marze o drugim maleństwie czuje ze jest ten moment ze sobie poradze ale mój małżonek nie chce o tym słyszeć co mam zrobić jak go przekonać?o wpadce nie mam mowy bo on to kontroluje i ze tak napisze nie kochamy się do końca. Co mam zrobić wiem ze to niechodzi o finanse ale jak go przekonać. Wiem ze Wy dziewczyny się stacie być moze to nie ten wątek ale moze któraś z Was była w taiej sytuacji jak ja. Niechce by synek był sam, chce zeby miał rodzeństwo. Teraz siedze w domku niepracuje i mogłabym sobie poradzić. Niewiem być moze mąż sugeruje sie tym ze jestm sama ze rodzice nam niepomagaja przy małym a nasz mały to taki urwis. Ale nieche go skazywać na bycie samym bo rodzine mamy podzielą przez różne sytuacje i nie ma kontaktu a mąz tego nierozumie. POMÓŻCIE DORADZCIE

Piasała Wątku Staraczek ale widzę że tu są znane twarze:-D:-DWiec przepisuje się do Was:-D:-DNo chyba że nie mogę...
Bodzinko ja jestem po tym cholernym zastrzyku DEPO_PROVERA(ostatni w maju) i w niedzielę przyszła mi@, więc to ozaka że coś jest lepiej(okresu nie miałam ponad rok)
Tak mi się marzy córcia:tak::tak: Taka Majeczka,albo Madzia:tak::tak:
M mam teraz też częściej bo już pracuje i co tydzień w domku:tak::-D

Wróciła depresja...
mi tez....witam i podaje ci reke,,,
Elisabeth ja po 5 dniach wolnego i czuję się tak wypoczeta, że zapomniało mi sie przez moment zupełnie o ciąży;-) A jak Twoje działania? bo wstyd się przyznać, ale ja ostatnio w ogóle nie na bieżąco jestem

Ewcia81 oczywiście, że pamiętamy i trzymamy kciuki za ten 2009:)
Powodzenia dziewczyny

nie dzieki,,juz wiem ze do amja nicni,,,,

hej wam nowe laseczki i powodzenia

pozdrawiam

reklama
Jarzębinko a jak u Ciebie na horyzoncie??:confused:

na dzień dzisiejszy nadal brak @, już 5 dni po terminie @.... jutro idę na badania okresowe do pracy, i będę w laboratorium to chyba podpytam o BETKĘ, może coś sie wyjaśni........:tak:

Chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)

witam i przyjmiemy, przyjmiemy :tak::-D:tak: i trzymam kciuki za pozytywną decyzję męża :tak:

Hej! Pamietacie mnie jeszcze? :p

jestesmy na etapie staranek, wiec o kciuki poprosze :-)

kciuki zaciśnięte :tak:

Jarzębinko a co u Ciebie na froncie słychac?

nadal czekam, z 10 test z jedną kreseczką, ale @ nadal brak,czekam z drugim testem do niedzieli chyba,że jutro uda mi sie zrobić BETKĘ, zobaczymy ...... :tak:

Piasała Wątku Staraczek ale widzę że tu są znane twarze:-D:-DWiec przepisuje się do Was:-D:-DNo chyba że nie mogę...

ależ oczywiście,że możesz, witam serdecznie i życzę szybkiego sukcesu II kreseczek i to na dziewczynkę w dodatku .... :tak:

widze ze to chyba taki czas na dolki i depresje... ja tez w cos takiego wpadlam....

wszystkim dołkom i złym nastrojom mówimy a kysz, a kysz, a kysz ....... :tak:pamietajcie dziewczyny "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień ", więc głowa do góry, za oknem świeci śliczne słoneczko, wyprawa na jesienny spacer, poszurać sobie nóżkami w jesiennych listkach , pooddychac głęboko i do dzieła ...................... :tak::-D:tak:

Do góry