reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Julia , Kacha - powodzenia w testowaniu :-)
beaa
Mamy lipcowe'08
Julia, Kacha- ja rowniez trzymam kciuki za pozytywne wyniki, szybko dajcie znac jak sie uda

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kacha, ja też chcę:-):-):-) ja też.....
Kurcze, musze odstawić karmienie piersią (mąż nalega a mnie ciężko tą decyzję podjąć) i wtedy doprowadzić hormony do ładu i jazda jazda jazda:-):-):-):-):-):-):-)
Kurcze, musze odstawić karmienie piersią (mąż nalega a mnie ciężko tą decyzję podjąć) i wtedy doprowadzić hormony do ładu i jazda jazda jazda:-):-):-):-):-):-):-)
beaa
Mamy lipcowe'08
post- ty tez planujesz kolejne dziecko? Prawdziwy baby boom

survivor26
Mamy lipcowe'08
No widzę, że lawinowo idzie i lada moment w ciąży będą nawet te, co nie planowałypost- ty tez planujesz kolejne dziecko? Prawdziwy baby boom![]()

Tak więc trzymam kciuki za szybki sukces planujących oraz za nieplanujące, żeby obyło się bez wpadek:-):-)
KasiaD po prostu przez nk zbyt wiele niepowołanych osób może za dużo się o mnie dowiedzieć. Wole aby np. mój były, ludzie z pracy, kontrahenci nie wiedzieli za dużo o moim teraźniejszym życiu.
Z tymi z którymi chce utrzymuje kontakt na bieżąco.
Z tymi z którymi chce utrzymuje kontakt na bieżąco.
reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Julia, Kacha trzymam kciuki za was.
Ja jak narzie nie mysle o kolejnym dziecku, narzie dziękuje, dwójka mi wystarczy i tak mam co przy nich robić. Coprawda gdzies mi tam łazi po głowie jeszcze jeden dzidzius, ale tak za jakies 10 lat
tylko, ze wtedy to jakos tak troszke za starzy bedziemy na zaczynanie wychowywania dzieci. No chyba, że jakas wpadeczka ... jakby co to narazie nie mam jeszcze @ tzn nie miałam jeszcze po porodzie i jest mi z tym dobrze.
Ja tez mam konto na NK.
Ja jak narzie nie mysle o kolejnym dziecku, narzie dziękuje, dwójka mi wystarczy i tak mam co przy nich robić. Coprawda gdzies mi tam łazi po głowie jeszcze jeden dzidzius, ale tak za jakies 10 lat
Ja tez mam konto na NK.
Podziel się: