reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SAME dobre wieści

Dziewczyny, to na zamkniętym załóżmy wątek NK i tam wrzucajcie linki do swoich profili, czy podawajcie nazwiska....
Agnieszka, z tego co Renia mówiła nam tutaj to córki nie ma, więc chyba napastnęłaś kogoś nieznajomego:-D:-D

reklama
Julia ,Kacha trzymam kciuki! czekamy na wiadomosci!

Ja tez mialam dzisiaj zrobic test,zalecany po 3 tyg od zalozenia implantu.Wlasnie mi sie przypomnialo czytajac tu takie wiadomosci,ale skoro mam @ to raczej rewelacji nie bedzie(chyba).Szczerzee mowiac to bym narazie nie chciala,bo w czerwcu slub,wiec jakby co to trzeba by bylo wszystko odwolac,a i jak sobie przypomne jak sie czulam pod koniec ciazy z brzuchem i teraz mialabym z tymze brzuchem za Mackiem latac,to mnie to troche przeraza.Wiec dziewczyny gratuluje odwagi!!!

mozna się znaleźć po nr gg ale musiałybyście mieć nie po ukrywane.:tak:
narazie znalazłam Renie77 zdaje się że konto ma jej córcia ale i tak posłałam zaproszenie:zawstydzona/y:
możecie mnie znaleść pod Agnieszka Michałowska lat 26 Brzeziny/Łódź
nie ma takiej osoby,przynajmniej moja wyszukiwarka cie nie znalazla:szok:

Jeszcze za wcześnie żeby o tym mówić ale... bolą mnie cycki dokładnie tak jak rok temu :-D

Trzymam kciuki. Zobaczymy czy ja też przekażę Wam dobre wieści za kilka dni :):):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Julia, Kacha, kciuki zaciśnięte!!! Z dwójką jest fajnie, ale czasami dają w kość - Aga wiesz coś o tym;-)

dziewczyny, tak mi sie przypomnialo, macie konta na naszej-klasie?

Ja też mam:tak:

reklama
Julia,Kacha powodzenia, mam nadzieje ze fasolki juz sa:-)
Ja tez mam konto na NK

Ostatnia edycja:
Do góry