Witajcie Mamuski!
Semiko wyrazy głębokiego współczucia.....a mówią że śmierć jest sprawiedliwa bo dopadnie każego.... tylko czemu niektórych tak wcześnie? Nie potrafię sobie wyobrazić bólu jaki przeżywa Twoja siostra....Masakra...
Co do papierosów to nie pale w ciązy i nie popieram ale zgadzam się z Yoką co do krytykowania i wyzywania innych. Ja nikogo nie zamierzam krytykować, ale też nie chcę żeby ktoś krytykował mnie. Zresztą nie tylko papierosami i alkoholem można dziecku zaszkodzić.....
Każdy ma swoje życie i niech zyje jak chce, bo nikt inny życ za niego nie będzie
No to szok....faktycznie musieli Ci cos spaprać, bo ja miałam dwie cesarki i do tego ostatnia rok temu w lipcu i mnie rana nie boli, a generalnie po dwóch cięciach jest bardziej osłabiona niz po jednym. A będziesz rodzić SN bo to chyba teraz niewskazane, bo czasem przy skurczach moze Ci peknąć.A MOJ GINUS MOWI ZE BLIZNA SIE ROZPADA BO ZLE ZOSTALA Z SZYTA.SZOKKKKK....
Semiko wyrazy głębokiego współczucia.....a mówią że śmierć jest sprawiedliwa bo dopadnie każego.... tylko czemu niektórych tak wcześnie? Nie potrafię sobie wyobrazić bólu jaki przeżywa Twoja siostra....Masakra...
Co do papierosów to nie pale w ciązy i nie popieram ale zgadzam się z Yoką co do krytykowania i wyzywania innych. Ja nikogo nie zamierzam krytykować, ale też nie chcę żeby ktoś krytykował mnie. Zresztą nie tylko papierosami i alkoholem można dziecku zaszkodzić.....
Każdy ma swoje życie i niech zyje jak chce, bo nikt inny życ za niego nie będzie
Ostatnia edycja:
.SZOKKKKK....
.
I wybacz, ale ja NIE PISAŁAM O TWOJEJ MAMIE-podając ją za przykład tylko o kobietach które palą będąc w ciąży-OGÓLNIE.Niech każdy sobie robi co chcę-ale ja mam takie zanie ntemat tych osób...A to już jest moje osobiste zdanie-do którego mam prawo...

jak się dowiedziałam o ciąży to ograniczałam stopniowo bo tak właśnie doradził mi mój ginekolog żeby z dnia na dzień nie rzucać tym bardziej że jak dowiedziałam się o ciąży to był 6 tydzień już i przez te 6 tyg normalnie kurzyłam i też byłam na imprezie zakrapianej
I CIAGLE LAPALM OD CORCI JAKIES KATARKI.CHYBA ZE 3 RAZY.ALE LAJTOWO BEZ GORACZKI.PO 24 TGC.KIEDY APETYT WRUCIŁ I WYMIOTY PRZESZŁY OKAZAŁO SIE ZE MUSZE PRZEJC NA OSTRA DJETE BO MAM CUKRZYCE.WIEC ZNOWU NERWOWKA.OD DJETY ZACZELAM CHUDNAC .JUZ 2.5 KG.I ZACZELY SIE INNE DOLEGLIWOSCI TYPU PIECZENIE W ZOŁADKU I BIEGUNKA.JAK JUZ TERAZ SIE WSZYSKO UNORMOWALO TO ZACZAL MNIE ODJAKIEGOS DLUZSZEGO CZASU POBOLEWAC DÓŁ BRZUCHA.
MOJ GINUS TLUMACZYŁ ZE TO TAK JEST BO DZIDZIA POSLADKOWA I ZE MAM BLIZNE PO CESARCE NA KTOREJ SA ZROSTY I ZE MAM INFEKCE MOCZU BO BOLAŁO MNIE TEZ TAM W SIERODKU W C...CE.
ALE NIC SIE NINE DZIAŁO.A TERAZ OKAZALO SIE ZE DZIDZIA SIE ODWRUCILA .JEST JUZ GLOWA W DÓŁ
MAM SIE OSZCZEDZAC I WYTRZYMAC 2 TYGODNIE DO CESARKI.ALE NA LEZENIE W SZPITALU SIE NIE KWALIFIKUJE.