reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Staram się nie łąmać, mąż ma kupić duuuuużo czekolady, humor powinien mi sie poprawić ;-)
ale nie djae mi spokoju to, że szef niby zgodził się na rozwiązanie za porozumieniem stron, ale jak on mi wyskoczy i nie podpisze :crazy: to co, miesiąc będę do roboty chodzić :dry: szukam właśnie w necie jak z tego wybrnąć...

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Staram się nie łąmać, mąż ma kupić duuuuużo czekolady, humor powinien mi sie poprawić ;-)
ale nie djae mi spokoju to, że szef niby zgodził się na rozwiązanie za porozumieniem stron, ale jak on mi wyskoczy i nie podpisze :crazy: to co, miesiąc będę do roboty chodzić :dry: szukam właśnie w necie jak z tego wybrnąć...
Pojdziesz wtedy na zwolnienie lekarskie na Dobrochne. Nie stresuj sie :-). Albo na siebie. Alo troche na Dobrusie, troche na siebie.

No i znalazłam rozwiązanie :-) napisze podanie o rozwiązanie umowy za porozumieniem stron od 6 grudnia i na dniach podrzucę. Jak szef nie podpisze do 5 grudnia, to 5 grudnia złożę o wychowawczy a potem złożę wypowiedzenie ;-):tak:
A póki co, to się nie martwie, bo i tak nie mogę w najbliższych tyg. iśc do pracy, bo mała nie-butlowa ;-) jak malutka zacznie więcej wcinać, to wtedy zacznę szukać pracy, a teściowa powie babce, że może szukac nowej opiekunki :-)

ciekawe czy ktoś pisał prace pt. wpływ ptasiego mleczka na sposób patrzenia na życie ;-):-p:-D:-D:-D

Mata to świetnie że sie nie martwisz. Ale może lepiej by było napisać o urlop wychowawczy. zawsze jakaś kask wpadnie. a na wychowawczym możesz iść do pracy i dorobić (u innego pracodawcy). Ja też już jestem na wychowawczym i to do końca umowy, więc nie wraca do firmy. A o pracy pomyśle jak będzie potrzeba. Jakoś to będzie, zawsze sobie damy radę. :-):tak:

reklama
No Martunia najważniejsze że humorek ci się poprawił - ptasie mleczko działa cuda. Ja właśnie zajadam śnieżkę z czekoladą i granatem - mąż zrobił -pychotka.
Madziu fajny kawałek

Do góry