magdalenkakol
Fan(ka)
Mata Ptasie mleczko jest super. Mnie tez zawsze poprawia humorek i od razu inaczej sie na zycie patrzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mata to świetnie że sie nie martwisz. Ale może lepiej by było napisać o urlop wychowawczy. zawsze jakaś kask wpadnie. a na wychowawczym możesz iść do pracy i dorobić (u innego pracodawcy). Ja też już jestem na wychowawczym i to do końca umowy, więc nie wraca do firmy. A o pracy pomyśle jak będzie potrzeba. Jakoś to będzie, zawsze sobie damy radę. :-)![]()
To szkoda ze nie możesz dostać kaski za wychowawczy(z resztą ja też nie). Ale i tak wiem że uda ci się wszystko!:-)my się nie kwalifikujemy, bo za duży dochód i ani zł nie dostałabym na wychowawczym, a tak za 3 miesiące będę miała zasiłek ;-) a jak będę szukać potem pracy, to takiej normalnej a nie kombinowanej, bo mam dość zlecen (wcześniej praowałam i mi się nie uśmiecha)