magdalenkakol
Fan(ka)
Mata Ptasie mleczko jest super. Mnie tez zawsze poprawia humorek i od razu inaczej sie na zycie patrzy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mata to świetnie że sie nie martwisz. Ale może lepiej by było napisać o urlop wychowawczy. zawsze jakaś kask wpadnie. a na wychowawczym możesz iść do pracy i dorobić (u innego pracodawcy). Ja też już jestem na wychowawczym i to do końca umowy, więc nie wraca do firmy. A o pracy pomyśle jak będzie potrzeba. Jakoś to będzie, zawsze sobie damy radę. :-)![]()
)To szkoda ze nie możesz dostać kaski za wychowawczy(z resztą ja też nie). Ale i tak wiem że uda ci się wszystko!:-)my się nie kwalifikujemy, bo za duży dochód i ani zł nie dostałabym na wychowawczym, a tak za 3 miesiące będę miała zasiłek ;-) a jak będę szukać potem pracy, to takiej normalnej a nie kombinowanej, bo mam dość zlecen (wcześniej praowałam i mi się nie uśmiecha)

aż wstyd się przyznać, ale to dzięki temu, że mąż robi zakupy i kupuje naprawdę najpotrzebniejsze rzeczy i tylko to co ma na liście, bo zanjąc mnie ja dokupiłabym jeszcze raz tyle 

Jaka cisza!