reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Ja mam trzy takie do łóżeczka, a do kołyski to mi mama 2 komplety szyje:)

Załączniki

• ikea1.jpg
    ikea1.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 50
  • ikea2.jpg
    ikea2.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 43
  • ikea3.jpg
    ikea3.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Agatkas pościele super. Ja żałuję, że na początku nie zdecydowałam się na Ikeę, bo oni mają niestandardowe rozmiary i teraz już za późno:dry:

Ile kupujecie poscieli na zmianę?
ja mam 2 komplety pościeli i jedno wypełnienie i 4 prześcieradełka
tylko przy kupnie drugiego kompletu dałam ciała bo kupiłam bez ochraniacza a nigdzie nie mogę go dokupić:sorry2:
więc prawdopodobnie kupie jeszcze jeden komplet z ochraniaczem

Ja mam jedno wypelnienie (po Jaśku) i dwa komplety pościeli, oba z ochraniaczem, ale to tylko dla tego, ze jeden jest własnie jeszcze po Jasiu. Do tego 3 prześcieradełka.

No ba, musi pasowac:-)
Yoka dotykałas moze posciel z Drewexu, jaka jest? Bo chce 2 komplet kupic drewex Hippo i sie waham.

Polecam pościel z Drewexu, ja w pierwszej ciąży miałam co prawda tylko rożek, ale to przecież ten sam materiał i super jakość w dotyku jak i w praniu. Prałam chyba z setki razy bo rożek potem służył mi za kocyk i zachował kolory, nie zmechacił się.NAPRWDWDĘ POLECAM
Nie przejmuj się ze ochraniacz wychodzi poza łóżeczko i tak za 5-6ms. obniżysz łóżeczko i będzie dobrze wygladało.W moim mieście wszystkie sklepy odchodzą od DREWEXU bo furorę robi teraz FERETTI

Agawar nie wiem czy robiłaś już wcześniej zakupy w tym sklepie na Polnej no i możne pisze to już nie potrzebnie bo już możne o tym wiesz ale u nich w sklepi można dostać fajny rabat tylko niestety czasami trzeba się samemu upomnieć bo oni raczej żadko mówią o tym swoim klientką. Życzę udanych zakupów :-). A i jeszcze tak przy okazji nie daleko na ul. Kraszewskiego jest hurtownia z artykułami dziecięcymi tam czasami można kupić coś po naprawdę korzystnej cenie:tak:.

O rabacie w Pati i Maksie wiem. Dają 5%, ostatnio jak kupowałam łożeczko to miałam karte rabatową pozyczoną, teraz musze zawalczyc o swoją.

ja mam 2 komplety pościeli i jedno wypełnienie i 4 prześcieradełka
tylko przy kupnie drugiego kompletu dałam ciała bo kupiłam bez ochraniacza a nigdzie nie mogę go dokupić:sorry2:
więc prawdopodobnie kupie jeszcze jeden komplet z ochraniaczem
Ja też mam 2 komplety bez ochraniaczy i wymyśliłam sobie, że na allegro kupię takie jednokolorowe np. czerwony do czerwonej poscieli:)
Ochraniacz na szczebelki łóżeczka PROMON-kolory (475081917) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry