reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja tak z innej beczki czy ktoras z Was brała w ciąży GYNALGIN?? jak zwykle napisali w ulotce, ze nie stosowac w ciazy i ja oczywiscie zawal przezywam:szok: lekarz niby wie co podaje pacjentce, ale byloby mi lzej jakby ktoras z Was tez tego uzywala...(to sa tabletki dopochwowe na infekcje, lekarz boi sie , ze za wczesnie peknie pecherz plodowy i wody uciekna)
z gory dziekuje Wam za odpowiedz:tak:

Kochana ja nie brałam, ale znalazłam w necie wypowiedź lekarza na temat tego leku:
"Wiem, że w ulotce globulek Gynalgin producent uważa ciążę za przeciwwskazanie. Moim zdaniem dotyczy to I trymestru ciąży. W późniejszych miesiącach nie widzę uzasadnienia dla obaw przed tym lekiem. Może Pani spokojnie i zgodnie z zaleceniem swego lekarza stosować leczenie."

reklama
tygrysek82 mnie przeziebienie probuje chwycic od jakichs trzech dni ale narazie mu niewychodzi :-D juz myslalam ze mnie sieknie konkretnie ale na drugi dzien juz nic niebylo a nastepnego znowu jakies poczatki takze niewiem jak to bedzie czy mnie zlapie czy uda mi sie uchronic:-D

ja tez uwielbiam zime ale zime taka bialutka a nie to co ostatnio u nas sie dzieje zima :sorry2:

oj mnie też tak goniło to przeziębienie i goniło aż dopadło:wściekła/y:

Yoka widzę że nie tylko ja taka pociągająca od noska jestem z rana:-D

o rany wchodze a tu taka wiadomosc!!

OCEANCITY gratuluje kochana. Kilka dni temu Cie wspominalam akurat bo mowilam ze Twoj synus był pierwszym dzieckiem które ujawnilo płec a tu on juz na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oceancity napisz ile wazyl i mierzył zeby dopisac was do listy

Agacia pisz jak po wizycie

No marzycielka musi sie teraz postarac zeby jescze dzis Oliwka była kolejna na liscie :tak:

Anka34 Wytrzymaj, to juz niedlugo!!! lada dzien. Trzymam kciuki zebys sie rozdwoiła jak najszybciej.

A ja mialam najgorsza noc w moim zyciu chyba!!!
Polozylam sie cos kolo 22 i latalam do wc równo co 2 godziny!!! o 24,2,4... i tu o 4.19 pilam z mezusiem herbatke bo on wychodzil do pracy... Nie dosc ze co chwile sikalam to jescze w miedzy czasie non stop sie budzilam, bylam jakas taka niespokojna. Budzilam sie na kazdy szelest i pozniej zasnac nie moglam. Jak zasnelam w koncu okolo 7 to pospalam do 10 ale snily mi sie strasznie glupie rzeczy. Jestem bardzo niewyspana ale ciesze sie ze ta noc sie skonczyla bo sie strasznie nameczylam.

Cześć Dziewczyny.

Czy któraś z Was miała krwawienie po stosunku, bo ja dzisiaj rano myślałam, że mi czop śluzowy odpadł, ale to chyba przez seks :-( Narazie czuję się dobrze, Dzidziuś raczej też, bo rusza się jak zawsze. W czwartek mam wizytę u lekarza, więc narazie nie wybieram się do szpitala. Troche się martwię, ale pocieszam się, ze to może tylko jakieś otarcie....:-:)-:)-(

ja tak z innej beczki czy ktoras z Was brała w ciąży GYNALGIN?? jak zwykle napisali w ulotce, ze nie stosowac w ciazy i ja oczywiscie zawal przezywam:szok: lekarz niby wie co podaje pacjentce, ale byloby mi lzej jakby ktoras z Was tez tego uzywala...(to sa tabletki dopochwowe na infekcje, lekarz boi sie , ze za wczesnie peknie pecherz plodowy i wody uciekna)
z gory dziekuje Wam za odpowiedz:tak:

moj lekarz z tego samego powodu przepisał mi STEROVAG ( tylko całe szczescie tam pisze że dla kobiet w ciąży ok ). Ale mam sobie aplikowac co jakies 3 czy 4 dni :zawstydzona/y:

Mam przeczucie że dzis Oliwcia Marzycielki zechce opuścić brzuszek mamuni i bedziemy mialy juz 3 grudniowe dzieciaczki:-D

No i z tego wszystkiego zapomniałam:

GratulacjeOceanity!!!!

Cyprysiowa, mam prośbę. Czy możesz dopisać mnie do listy grudnióweczek-pisałam do Ciebie jakiś czas temu wiadomość, ale nie pamiętam, kiedy to było (jakoś w zeszłym tygodniu).

Cześć Dziewczyny.

Czy któraś z Was miała krwawienie po stosunku, bo ja dzisiaj rano myślałam, że mi czop śluzowy odpadł, ale to chyba przez seks :-( Narazie czuję się dobrze, Dzidziuś raczej też, bo rusza się jak zawsze. W czwartek mam wizytę u lekarza, więc narazie nie wybieram się do szpitala. Troche się martwię, ale pocieszam się, ze to może tylko jakieś otarcie....:-:)-:)-(

ja juz dawno zapomniałam co to znaczy sex:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( przez całą ciąże zakaz nałożony:-:)-(

reklama
Dziewczyny ja siedzę jak wariatka i zastanawiam się co tu zrobić żeby już urodzić:confused: No muszę coś zrobić,bo dłużej nie wytrzymam:-p 8 listopada w szpitalu miałam rozwarcie na 2 cm,więc chyba powinno się powoli powiększać,a tu nic się nie dzieje:zawstydzona/y: Jestem zawiedziona:zawstydzona/y::-p
A jeszcze w szpitalu mieli mi dać zwolnienie,mąż wczoraj po nie pojechał,a baba mówi,że nie zostawiłam danych:angry: No to wypisał dane i dzisiaj zwolnił się z pracy żeby jechać odebrać,a ta nie dość,że dała z wielkim fochem to jeszcze źle wypisane:angry: I wielce oburzona,że ja nie zostawiłam danych,bo to nie możliwe,że zaginęło!To Mariusz jeździ,wypisuje to drugi raz,a ona siedzi na dupie i jeszcze ma pretensje!Co za baba...Ale niech już będzie...

:no::no::no:
KOLEJNY DOWÓD NA TO, ŻE SŁUŻBA ZDROWIA DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ale dobrze że sprawa załatwiona....

Do góry