Agatkas
Mamusia Zuzolka
ja tak z innej beczki czy ktoras z Was brała w ciąży GYNALGIN?? jak zwykle napisali w ulotce, ze nie stosowac w ciazy i ja oczywiscie zawal przezywamlekarz niby wie co podaje pacjentce, ale byloby mi lzej jakby ktoras z Was tez tego uzywala...(to sa tabletki dopochwowe na infekcje, lekarz boi sie , ze za wczesnie peknie pecherz plodowy i wody uciekna)
z gory dziekuje Wam za odpowiedz![]()
Kochana ja nie brałam, ale znalazłam w necie wypowiedź lekarza na temat tego leku:
"Wiem, że w ulotce globulek Gynalgin producent uważa ciążę za przeciwwskazanie. Moim zdaniem dotyczy to I trymestru ciąży. W późniejszych miesiącach nie widzę uzasadnienia dla obaw przed tym lekiem. Może Pani spokojnie i zgodnie z zaleceniem swego lekarza stosować leczenie."
lekarz niby wie co podaje pacjentce, ale byloby mi lzej jakby ktoras z Was tez tego uzywala...(to sa tabletki dopochwowe na infekcje, lekarz boi sie , ze za wczesnie peknie pecherz plodowy i wody uciekna)
juz myslalam ze mnie sieknie konkretnie ale na drugi dzien juz nic niebylo a nastepnego znowu jakies poczatki takze niewiem jak to bedzie czy mnie zlapie czy uda mi sie uchronic

No muszę coś zrobić,bo dłużej nie wytrzymam
8 listopada w szpitalu miałam rozwarcie na 2 cm,więc chyba powinno się powoli powiększać,a tu nic się nie dzieje
No to wypisał dane i dzisiaj zwolnił się z pracy żeby jechać odebrać,a ta nie dość,że dała z wielkim fochem to jeszcze źle wypisane