reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien dobry:-)Ja tez wychowywalam sie bez taty,i powiem ze tak naprawde nie wiem czy z tego powodu ze go nie bylo,ale troche mi w pewnym wieku odbilo:zawstydzona/y:i zaczol sie bunt,ale teraz tak sobie mysle ze to moglo byc glowna przyczyna bo na sile chcialam sie zwiazac z facetami....no dlugo by opowiadac,w kazdym badz razie chodzilo mi chyba o to ze brakowalo jednak mezczyzny w zyciu:zawstydzona/y:(mimo wszystko nie zaluje ze ojciec nie byl z nami,bo niestety pamietam co robil jak jeszcze byl:-()
Ide teraz kawke zrobic,dopoki maly siedzi w lezaczku;-)do pozniej:tak:

reklama
Moje rozrabia w przedszkolu :-).

A ja się produkuję z książką w ręku, muszę sensowne wyprowadzenie teorii ułożyć, tak, żeby to jakoś zrozumiale wyglądało :baffled:. Teoria niby sensowna tylko wszelkie dojścia do niej już nie za bardzo :dry::sorry2:.

Moi właśnie są u Fiodora w pokoju, mają podsunięte krzesła do okna i oglądają śmieciarę, bo właśnie podjechała

Mam ich z głowy na jakieś 15 minut :-D:-D:-D

Mój syn w pewnym momencie urządzał z nianią spacer za śmieciarkami po całym osiedlu :baffled:, a ostatnio oglądaliśmy jak ładują szafę, na taką specjalną przyczepę, której paka cała zsuwała się z samochodu i na takim wysięgniku leżała koło samochodu - pełny odjazd :-D.
Przechodzące babcie mnie zaczepiały, że to takie interesujące dla chłopców, różne komentarze się sypały :nerd:.
Na szczęście panowie śmieciarze chyba na naszym osiedlu są przyzwyczajeni do gapiów :sorry2::-D.

agutka twoja corcia jest niezla z tym spaniem:tak:
ale moja tez spi od 10.15,wiec pewnie niedlugo sie obudzi. rosnie mi mala fanka kelly family,wczoraj w radiu uslyszala ich piosenke i tak klaskala jak szalona, dzisiaj rano jej wyszukalam na you tubie ich piosenek i tak wrzeszczala jak szalona ze szczescia:sorry2::baffled::szok:
tafojka jak tam malowanie?
co do mebli to mysle ze moze lepiej w kolorze drewna??? nawet jak zrobicie za jakis czas znow przemalowanie to wtedy tez beda pasowac do nowych kolorow..
pozdrawiam wszystkich:rofl2:

witam ponownie

ja juz w domku.
wlansie wlaczylam drugie pranie pierwsze sie pralo jak mnie nie bylo.

moja zawsze ogalda smieciary jak gdzies jedziemy samochodem. ranos zczegolnei duzo mozna ich spotkac.

reklama
Do góry