reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja zjem w pracy, dziecię w przedszkolu a m. ma gar fasolki po bretońsku w lodówce :-D. Ugotowałam więcej, muszę zamrozić trochę a na jutro coś dziś wieczorem innego mu wymyśleć, co by jej w kółko nie jadł ;-).
M. niestety pracuje w miejscu, gdzie nie ma tanich jadłodalni z obiadkami, tylko takie wydziwione, co po tygodniu by pół pensji zużył na obiadki :baffled:.

reklama
Ok,ja uciekam,bo G. idzie do Nas na chwilkę,bo na 14 ma pracę. :baffled: I się stęsknił (od wczorajszego poranku się nie widzieliśmy... ;-) ) i chce Nas zobaczyć. :-D ;-)

Miłego dzionka Babeczki i Faceciki! :-) :-) :-)

Dzien dobry Wszystkim
napisałam taki długi post .....................no i zeżarło mi :crazy::angry::angry::angry:
to może swoje przemyslenia na powazne tematy napiszę później :-p
a dzisiaj się pochwalę, że sama sobie zrobiłam prezent ..........w koncu
kupiłam sobie maszynę do szycia taką z wszelakimi bajerami. oooooooooooo:-D:-D:-D:-D i będę szyła .............................ciuszki dla lalek Malutkiej, :-D:-D:-Dbo to ciuszki dla lalek, to kosztują majątek !!!!!!!!:szok:
no i poza ciuszkami dla lalek, pewnie różne smieszniaste rzeczy do domku. :-)
A co? mi też czasami należy się swięto dziecka :-p:-D:-D:-D

p.s. bardzo się cieszę, jak widzę więcej osóbek na BB. serdecznie Was wszystkich sciskam. :-)

reklama
Sofiblue a można u Ciebie ubranko zamówić? Dla lalki oczywiście. Krystian kiedyś dostał w spadku takie coś małe dość zaniedbane co przypomina lalkę (tzn. to jest lalka) no i to coś nie ma ubrania. Ostatnio odnalazł ją wśród maskotek i postanowił się nią opiekować i trochę nie mogę patrzeć, że ta lalka taka goła (tzn. ma miękki bawełniany brzuszek a gumowe nogi i ręce więc wygląda jak w pantalonach) i pomyślałam, że by się jej ubranko przydało jakieś zmajstrować. Tyle, że w sklepie to nie wiem czy coś w tym rozmiarze kupię (bo ona mała jest tak z 15 cm ma) ??? A ja do gotowania pierwsza, ale do szycia to ostatnia jestem. Już mój m. ładniej szyje.
Jakbyś szyła na zamówienie to bym jakąś bluzkę i spodenki zamówiła ;-).

A mi zostały kosmetyczne poprawki i praca będzie gotowa. Myślę, że po moich przygodach szpitalnych (o ile się jutro zakwalifikuję) oddam pracę do recenzentów :-). Wreszcie.

Do góry