reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej

Ja wrocilam z badan. Noc mialam fatalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obudzilam sie którys tam raz o 1.30 bo maly przyszedl do nas, wstalam siku i.... nie spalam do 4 z kawalkiem bo cyprian tez nie spal i mi truł tylek!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:
Niewiem kurcze co on ma z tym niespaniem, jak sie obudzi czasem w nocy to potrafi pare godzin nie spac-tylko lezec. Jak przysypialam to ten sie odzywal ze chce piciu, siusiu, nie moze spac itd :dry: zasnelam po 4 i obudzilam sie o 5.30 na siku wiec pobralam ten mocz.

Na badaniach strzelilam sobie jescze WR i HBS choc lekarz nic nie mowil i polozna tez nie ale co mi szkodzi miec.

Wchodzac myslalam ze marzycielka juz ma poród za soba ale widze ze to jeszcze potrwa ...

Poza tym to wczoraj jak szlam spac bolalo mnie podbrzusze i krzyz i tak do okolo 24.00 zasypialam na sile bo mysle sobie ze trzeba sie przespac przed porodem ale nic z tego. Jutro wizyta moze po masazu cos ruszy- o ile beda warunki zeby go zrobic.

Ewelw co do masazu to u nas go robia w szpitalu podczas porodu zawsze, zeby przyspieszyc rozwieranie szyjki i z tego ci wiem robia go we wiekszosci szpitali. Jesli masz swoja polozna mysle ze mozesz ja poprosic przed porodem zeby go wykonala, moze cos wywola. Mój lekarz sam go ostatnio zaproponowal, mowil ze jak beda warunki (czyli jakies rozwarcie, szyjka przygotowana) to wymasujemy i moze cos ruszy.

Dzięki za odp. Cyprysiowa - o to mi właśnie chodziło - bo ja już raczej nie będę mieć wizyty u gina (tylko jedną w pon. na samo USG). Więc jak biorę sobie położną prywatnie - no może będzie wiedziała o co chodzi z tym masażem...

reklama
Do góry