reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja wracam do tematu książek. Bardzo mi zalerzało na książce którą mogła bym czytać wieczorem dla córki i syna za jednym razem. Zawsze z tym jest problem. Ona chce o jakiejś księżniczce a on o rycerzach i smokach. Więc myślałam żeby kupić coś co bym mogła i m razem czytać. Jakąś przygodową troche dla dziewczyn troche dla chłopców;-)
Ta o Bryłce lubi też mój Marcin. Pogadam jeszcze z koleżankami i wybadam co i jak. Piękna jest też książka o Dzwoneczku. A myślałaś o ksiązce:
Utracony talent Dzwoneczka - Merlin.pl tak się pojawia Piotruś Pan
lub typowo o Piotrusiu Panie gdzie są inne elfy?
Piotruś Pan i Wendy (okładka twarda) - J.M. Barrie - Merlin.pl

reklama
Witajcie!
Gratulacje wszystkim pieciomiesieczniakom i ich mamusiom!
Choym - zdrowia
Zmeczonym - odpoczynku
Nam wszystkim - pogody :)
Nie mam jak i kiedy pisac, bo gonie w pietke a i tak mam wszedzie zaleglosci. Wczoraj mialam spotkanie w szkole M-na. Okazalo sie ze w stosunku do klasy ma spore zaleglosci. Towarzysko sie odnalazl, ale totalnie w plecy z angielskim, czytaniem (a na tle grupy przedszkonej sie wyroznial sporymi umiejetnosciami). Wiec duzo pracy nas czeka (nas czyli w wiekszosci mnie). Z Karolka duzo lepiej, od poniedzialku chyba ruszy do przedszkola, Bart ma katar i kaszle.
Głuszku - Tynke sypnlo po Bebilonie, lekarz uwaza, ze to nie mleko, ktore podalam. Raczej podejrzewa "dobre serce rodzenstwa". Kiedys juz wyjmowalam mleczna bulke z buzi Tyni. Wiec moze Twoja Marysia te cos dala "polizac" a Ty nie widzialas? Poobserwuj zachowania Marysi. A badania swoja droga - zrob.

No i Dobrochna pospała aż 25 min :baffled: ale wstała w lepszym humorze :sorry2:

Joaś, ale dla Marcina lepeij, że ma zaległości, a nie sie wyróżnia, bo go to zmotywuje do większej pracy, a nie do spoczywania na laurach :tak: czeka Ciebie trochę pracy, ale gra warta świeczki, pomyśl ile miałby zaległości, gdyby został w przyprzedszkolnej zerówce :szok:

A Kubuś Puchatek albo Jaś i Małgosia noo i piekne Baśnie Andersena?
Bajki Ewy Szelburg _Zarębiny

Moja Kinga ogolnie lubi wszystko co jej czytam niestety sama juz nie bardzo chce czytac.

Witajcie!!! Widzę, że temat ksiązek poruszony na całego:-). Ja Kacprowi próbowałam czytać ale on zawsze zabiera mi książkę, albo przewraca kartki jak nie zdążę przeczytać . Chyba nie jest bardzo zainteresowany póki co. Szkoda ale nic cierpliwie poczekam. M wczoraj przyjechał o 21 i zrobił mi niespodziankę bo dzwonił wcześniej i mówił że wyjedzie dopiero ok. 23. A już był w drodze do domu
Kuba śpi, M też i takim oto sposobem mam czas na BB

Gratulacje dla 5-miesięczniaków:-):-)

Joaś, ale dla Marcina lepeij, że ma zaległości, a nie sie wyróżnia, bo go to zmotywuje do większej pracy, a nie do spoczywania na laurach :tak: czeka Ciebie trochę pracy, ale gra warta świeczki, pomyśl ile miałby zaległości, gdyby został w przyprzedszkolnej zerówce :szok:
Wiem o tym Mata bardzo dobre stad ma wielka radosc, ze juz teraz sie zdecydowalismy na przeniesienie Marcinka. Jednak jak pomysle jak pieknie szlifowac moj kamien musze by stal sie brylantem... to czasmi mysle ze nie podolam...

Gratulacje dla 5-miesieczniakow!:-)
My dzis spalysmy,jak zwykle ostatnio,do 9.00-wiec podziwiam te z Was,ktore wstaja duuuzo wczesniej albo po kilka razy w nocy.

reklama
Tak to Rosario Flores i grała w Porozmawiaj z nią. A 23 listopada w niedzielę na jednym z kanałów pakietu Cyfra plus na Film box ekstra będzie Iberia C. Saury

A ja nie mam telewizora...:-p

Lorci
u, gratulacje dla synka.

Zdjęcia Stasia ze Chrztu będą, jeszcze nie dałam rady powklejać.
A Staś mi spał teraz od 9.00 do 11.00:szok::-)
Za to rano obudził się chyba o 7.00 i przez godzinę sam się bawił w łóżeczku. To już kolejny taki dzień porannych zabaw.:-)

Do góry