reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kochane zycze Wam zeby wszystko sie poukladalo. Lorcia gratulujem zdolnego synka
U nas Wojtek o 4 stwierdzil ze chyba sie wyspal. i tak do 5 sobie lezal az usnal./Oczywiscie wzielam go wczesniej do siebie bo nie nadazalm mu smok wkladac do dzioba.
Aaa u nas sniegiem posylpalo ale chyba z deszczemm bo tak strasznie mokro rano bylo

reklama
U nas przed chwilą padał deszcz ze śniegiem, brrrrrrrr :baffled:
do tego mała jak wstała o 6 to ciągle marudzi, nie ma co, świetny dzionek mnie dzisiaj czeka... do tego jeszcze nici ze spaceru w taką pogodę :-(

Mata, Alize gratulacje z okazji 5 miesiąca :-) Nasze szkraby dziś kończą5 miesiąc. Z tej okazji moja mała budziła się dziś w nocy co 2 godziny i lunatykowała tzn. przekręcała się we śnie na brzuch i stękała. Śmiesznie to wygląda bo jak jest na brzuchu to nadal śpi ale i niebezpieczne bo znowu wędrowała po łóżku
Ja już byłam z małą w nosidełku w szkole i zdążyłam wrócić przed dużym deszczem.
Uff - dobre i to

Kasiu dzięki za życzonka. MÓj o 9 rano kończy juz 5 mięsięcy:-)
Tobie też wszystkiego naj. Pamiętam jak dostałam od ciebie sms , że też urodziłaś. Właśnmie wtedy karmiłam małego, chyba 2 raz w życiu. Ale to były chwile.
Rano jak wstałam to śnieg za oknami, ale teraz pada daszcz i jest ponuro.
Mój mały podobnie jak u maty śpi. Czyli
8-9 sen, potem jedzonko. Następna dzremka 11-13 i jedzonko. !%-16 spanie i jedzonko. Już potem staram sie aby nie spał i około 19 jedzonko i kompiel. Śpo potem do 23.30 jedzenie, 2.00 jedzenie, 5.30 jedzenie.
Ale dziś to się zmarwiłam bo po nocy pampers był prawie suchy. Coś przestaje jeść mój mały. Nawet po cyckach to czuje bo mam pełne. Jakiś kolejny kryzys jedzeniowy. No i jak zaczął ładnie spać to teraz będzie problem z jedzeniem. Ach.
Głuszku odwagi będzie dobrze.!!!

Marta moj tez wstal o 7 i marudzi caly czas a tak jak piszesz nicic ze spaceru.Bedzie wesolo . Chyba se otworze butle nalewki i bede sie rozweselala. :)
:-D:-D:-D

Gratuluje pięciomiesięczniakom :-) i dziękujemy za gratulacje :-) z tego marudznenia całkiem zapomnialam, że dziś 19 :zawstydzona/y: mała była marudna, bo śpiąca, usnęła z wielkimi pretensjami, mam nadzieję, że jak się obudzi to już w lepszym humorze :sorry2:

reklama
Mata moj tez po wielkiej awanturze w koncu usnal
Codo dzieicaczkow to ja rozsialam zaraze w rodzinie i tak w grudniu bedzie maluszek -chłopczyk , w lutym- dziewczynka a w kwietniu jeszcze nie wiadomo kto. Ogolnie Wojtek bedzie mial kompanow do zabawy nie tak jak moja Kinga jedyna . Nawet na komunii nie bylo dizeciakow tylko 2 chlopcow ale mlodszych.
U Wojtka bedzie inaczej noo i dobrze.
Kasiu dobrze ze bedziesz miala wsparcie meza bo te pogody nie beda lepsze tylko gorsze.

Do góry