kana161
Mama "terrorystek" :P
Anoli niestety nic nie widac...to znaczy z tego pierwszego suwaczka....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co tam, az tak bardzo sie nie wpycham, też juz bym mogła isc:-)No nie, nie dosc ze sie wpycha w kolejke to jescze wymagania ;-) I co teraz mamy czekac do soboty bo ty nastepna tak?![]()
Jak już kiedyś wspominałam, będę mieć cesarkę (to już pewne) i termin mam na 1.12, chyba, że mały zrobi nam psikusa i zacznie nas pośpieszać. Pół nocy dziś nie przespałam, bo to takie dziwne uczucie wiedzieć kiedy idzie się rodzić
.
Buzki dla Was mamusie, na resztę dnia zajrzę pózniej :-)
Od Marzycielki: O 2 nad ranem na świat przyszła Oliwia Nikola. Waga 3200. Punktów ani długości z wrażenia nie pamiętamy.
MAMY KOLEJNĄ DZIDZIĘ
Wysłałam Marzycielce smska z gratulacjami. :-)
Ja z rodzeniem też musze czekac do soboty (prośba męża) Jak nie urodzę od soboty do poniedziałku to później mogę dopiero w czwartek bo mojego M. nie będzie we wtorek i środę w Warszawie. :-)
Ale śmiało - Wy możecie rodzić![]()
Cyprysiowa ponawiam swoją prośbę o udostępnienie do albumu-bo obawiam się, ze niedługo mi uciekniesz na porodówkę;-)