reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Widzę że już wszystkie w łóżeczkach;-)
A ja chciałam tylko życzyć miłej i spojnej a przede wszystkim przespanej nocki:tak:
Ja też już mykam nynu ,mąż juz chrapie:-) a jutro musimy o 7 wstać bo rano mam badania - mocz i morfologie:tak: o 16 będą wyniki a na 18:00 wizyta u ginekologa:tak:także calutki dzień poza domem,a w Mikołowie:-)
Dobranoc i miłego piątku wszystkim życzę :tak:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie moge znowu spac!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Juz od 3 ...
Mężus wstawal o 4 do pracy to wstalam z nim, wypilam herbatke, teraz juz wyszedł i chyba pojde sprobowac sie polozyc.
Na dodatek dlonie mi tak spuchly ze szok, mam az cala skore napieta :angry::angry:

Tak w ogole to:
YOKA wszystkiego naj naj.
(wczoraj zapomnialam przez ta wizyte)

Ostatnia edycja:
hihi renia-chcialabym!!!!

W ogole wczoraj o 10 moja kolezanka pojechala na porodówke -miala umowione wywolanie. Po 16 niby miala juz" slaby glosik" teraz pewnie juz urodzila, bede do niej dzwonic jak sie obudze... dziwne bo cala ciaze przechodzilysmy razem...czesto sie spotykalysmy bo ona termin na 20.11 wiecw sumie 2 tyg przede mna a tu ona juz po a ja zostalam sama :zawstydzona/y:

mnie te skurcze i mdłości tak dają popalić że już też chciałabym być po ale mój się śmieje że pewnie urodze w terminie bo prawie książkowo przechodzę tą ciąże.

Idę spać pomalutku u mnie jest 11 wieczorkiem - miłych snów Cyprysiowa

Ps. Pozdrów koleżankę

mdłości tak dają popalić że już też

witam z rana!
mdłości i zgaga to jest coś co teraz najbardziej mi przeszkadza do tego puchnę a myślałąm że to mi nie grozi i o dziwo najbardziej w nocy:szok:

ja mam wizytę w czwartek
kazał mi leżeć ale nie mam kiedy :sorry: ciągle coś trzeba załatwaiać - na szczęacie remont już się konczy i myślę że za tydzień, półtora "majstry" już wyjdą

powiem Was szczerze żę niesamowicie działa u nas na niektórych kobieta w ciąży
dzięki swojemu brzuszkowi załatwiłam sporo rzeczy - każdy się bał odmówić zgodnie z przepowiednią i strachem przed tymi myszami:-D
nawet wczoraj - mój małż miał sam jechać załatwiać w stolarni listwy ale pojechaliśmy razem no i facet mówi że tak naprawdę to robi nam przysługę i nie odmówi ale normallnie nie zajmują się takimi rzeczami....
to samo mam z moimi fachowcami - niczego mi nie odmawiają ani nie wykręcają się - nie ma tekstów "tego się nie da zrobić", podobną sytuację miałam z meblami ( jedden z mebli przyjechał niezgodny zprojektem - więc i tak musieli go zmienić i zabrać do poprawki ale sobie myślę że skoro go zabierają to jeszcze więcej w nim przerobia no i oczywiście też szef nie widział problemu)
także muszę korzystać :-) bo czasu coraz mniej....
siostrę też wykorzystuję - robi przepyszne "orzeszki" z nadzieniem czekoladowym
tylko że przez te słodycze ma ok. 4-5 kg nadwagi
nie potrafię sobie odmówić słodyczy! powalczę z 15 min. i niestety moja silna wola a raczej jej brak przegrywa :eek:

Dzień dobry dziewczyny!

Widzę, że wszystkie jeszcze w dwupaku, ale aniamanu już chyba nie długo :) A tą akupunkturę robił ci twój lekarz czy byłaś gdzieś indziej?
sawka - nie liczyłabym na to, że nie będzie po weekendzie dużo nadrabiania, haha. Może nam maluszkek przybędzie?
Arlets - z moją wolą bywa podobnie, jest tak silna, że robi ze mną, co chce ;)

Witajcie o poranku
U nas tak sie zachmurzyło, ze na dworze prawie czarno, zaraz chyba lunie tylko jestem ciekawa czy deszcz, grad czy śnieg.
A ja od 6 nie mogłam już spac, bo stresior co z tymi sikami i byłam chyba pierwsza w laboratorium, o 11 mam miec wynik, więc zobaczymy.

Pytia, mam nadzieję, ze po nocce humorek lepszy:-)

Aniamanu, czekamy z niecierpliwoscią co z Twoja szyjką:-), a pamiętam jak jeszcze niedawno martwiłaś sie przedwczesnym porodem, a tu juz czas:-)

Cyprysiowa, mam nadzieję ze koleżanka Cię zarazi i u Ciebie tez zacznie sie jakaś akcja:-)

Arlets, fajnie, ze masz takich majstrów, ze Ci nie odmawiają, no i korzystaj z przywilejów póki możesz.:-)

Witam!

Dziś jade na wizytę do ginki, podpatrzeć co słychac u naszego Bartka. Szczerze mówiąc liczyłam, ze urodzę od poprzedniej wizyty, a tu nic z tego.

Nogi mi strasznie spuchły i zastanawiam się w czym mam jechac do lekarza.... w klapkach????

reklama
Do góry