mdłości tak dają popalić że już też
witam z rana!
mdłości i zgaga to jest coś co teraz najbardziej mi przeszkadza do tego puchnę a myślałąm że to mi nie grozi i o dziwo najbardziej w nocy
ja mam wizytę w czwartek
kazał mi leżeć ale nie mam kiedy

ciągle coś trzeba załatwaiać - na szczęacie remont już się konczy i myślę że za tydzień, półtora "majstry" już wyjdą
powiem Was szczerze żę niesamowicie działa u nas na niektórych kobieta w ciąży
dzięki swojemu brzuszkowi załatwiłam sporo rzeczy - każdy się bał odmówić zgodnie z przepowiednią i strachem przed tymi myszami

nawet wczoraj - mój małż miał sam jechać załatwiać w stolarni listwy ale pojechaliśmy razem no i facet mówi że tak naprawdę to robi nam przysługę i nie odmówi ale normallnie nie zajmują się takimi rzeczami....
to samo mam z moimi fachowcami - niczego mi nie odmawiają ani nie wykręcają się - nie ma tekstów "tego się nie da zrobić", podobną sytuację miałam z meblami ( jedden z mebli przyjechał niezgodny zprojektem - więc i tak musieli go zmienić i zabrać do poprawki ale sobie myślę że skoro go zabierają to jeszcze więcej w nim przerobia no i oczywiście też szef nie widział problemu)
także muszę korzystać :-) bo czasu coraz mniej....
siostrę też wykorzystuję - robi przepyszne "orzeszki" z nadzieniem czekoladowym
tylko że przez te słodycze ma ok. 4-5 kg nadwagi
nie potrafię sobie odmówić słodyczy! powalczę z 15 min. i niestety moja silna wola a raczej jej brak przegrywa