Dziewczynki jestescie kochane bardzo! dziekuje za slowe otuchy..moj M cały czss do mnie dzwoni ze mnie kocha,jak sie czuje a ja mu tylko bucze...oh dzis wieczor z flaszeczka wina lub ginu z tonikiem...najgorsze to to ze byłam przekonana ze jestem przez te objawy a tu lipa
sama pisze dziewczynkom "wiecej luzu" a sama zaachowuje sie jak psychicznie chora
nie zastanawiałyscie sie czasem dlaczego nas to własnie spotkało?przeciez jest tyle kobiet(jak mozna je tak nazwac) które usuwaja ciąze które zabijaja i wyrzycaja dzieci po porodzie-przeciez to takie nie sprawiedliwe
ja jak byłam młoda to wpadłam teraz mam córcie 14-letnią którą uwielniam i z która mam super kontakt i ktora czeka na rodzenstwo-i po latach moge przyznac ze najlepsza jest wpadka,najlepiej jak los za nas decyduje...
sama pisze dziewczynkom "wiecej luzu" a sama zaachowuje sie jak psychicznie chora
nie zastanawiałyscie sie czasem dlaczego nas to własnie spotkało?przeciez jest tyle kobiet(jak mozna je tak nazwac) które usuwaja ciąze które zabijaja i wyrzycaja dzieci po porodzie-przeciez to takie nie sprawiedliwe
ja jak byłam młoda to wpadłam teraz mam córcie 14-letnią którą uwielniam i z która mam super kontakt i ktora czeka na rodzenstwo-i po latach moge przyznac ze najlepsza jest wpadka,najlepiej jak los za nas decyduje...
!!!!! nie wierze w testy owulacyjne w objawy które miałam i mam nadal i w siebie! mam dosc wszystkiego!!!!moja samoocena jest równa zero,nic mi nie wychodzi ostatnio!! Albo ronie ciąże albo nie moge w nią zajsc przez kolejna kilka miesiecy a niby wszystko jest ok!!!!
,szkoda ze tak wyszlo!czlowiek sie nastawi a tu nagle jakby dostal kubel zimnej wody!nie mozna sie zalamywac,moze teraz po tej porazce wrzucisz na luz i zdarzy sie cod?czego Ci zycze z calego serducha
trzymaj sie,buziole!!!!
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Maleństwa! 
. Jak nie robie, to nie robie a jak się rozpędziłam to w zamrażalce uchowają się chyba na święta