reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jeju tak katem oka ogladam na dobre i na zle i tam kielbaski na ognisku pieka i tak mi sie takiej kielbaski z ogniska albo z grila zachcialo z ogorkiem malosolnym i musztarda i keczupem :-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Tygrysku-ja też swojego bym zjadła...ale ze złości wrrr mów do słupa a słup jak dupa....gorzej niż z małym dzieckiem....bez was bym chyba zginęła i popadła w jakąś depresje
oo matko Ty o jedzeniu a mi od 2 godzin w brzuchu burczy i nie mam co zjeść :/

a mi po głowie chodzi tylko i wyłącznie zespół downa...bo kiedys tam w rodzinie był..ale cały czas sobie tłuke to tego mojego durnego łba ze przeciez lekarz mówił ze nie ma żadnego zagrożenia i podstaw aby moja dzidzia mogła byc chora,że ryzyko jest takie same jak u kazdej innej kobiety...
a suwaczek ładny ładny :))
Kankiya-to ześ dowaliła z tym mopem hahaha.....

Ola2w1 akurat myślę, że w tym przypadku faktycznie nie masz co się przejmować, bo w końcu miałaś robione badania w tym kierunku :-)

Witam mauski....melduje sie poki co w dwupacku:}}}} hahhaa

Jakas nowa mamuska juz jest od wczoraj????Poinormujcie mnie....bo pewnie zanim doczytam to rok minie;P hahaha

JA WLASNIE WRÓCILAM Z GDANSKA ZE SZPITALA Z TYMI WYNIKAMI....SIE NACZEKAŁAM,ZE MASAKRA.... ale sa dobre to znaczy dobre dla malutkiej,bo nie stwierdzono u mnie przeciwciał które powodowały by małopłytkowosc u MARICZKI,ale ja mam w sobie dobre i złe, jedne zabijaja drugie i dlatego ich ilosc u mnie spada....no i jutro odbieram wyniki morfologi,ale to juz u nas i jak zonowu mono spadły to kolejne skierowanie do szpitala i wtedy juz do konca.....OSZALEJE :baffled: nie kce:-(

Semiko-no własnie nie miałam zadnych w tym kierunku :/ bo lekarz stwierdził ze nie ma podstaw aby m iec jakiekolwiek obawy,i ze nie warto żebym wydawała 250zł na badanie

Co do seksu to ja mojemu teraz żyć nie dam haha:-D zresztą on też nieźle wyposzczony:-D:-D:-D

agawar ja też nieźle przytyłam.......przed ciążą 74kg a teraz powoli dobijam do 100 hahahahaha (96kg) a skoro masz dużo wody to szybko po porodzie z Ciebie zejdzie więc się nie przejmuj :-)

Agatkas moja córa do tej pory to tak dawała czadu że czasem mi świeczki w oczach stawały i myślałam że żebra mi połamie.....no cóż ciasno już tym naszym szkrabom ;-)
Ale od dwóch dni ruchów czuje bardzo mało...nawet po słodkim....jutro jadę na ktg to zobaczę co z malutką bo zaczynam się niepokoić.....ehhh tak źle i tak niedobrze...;-)

Semiko-no własnie nie miałam zadnych w tym kierunku :/ bo lekarz stwierdził ze nie ma podstaw aby m iec jakiekolwiek obawy,i ze nie warto żebym wydawała 250zł na badanie

Ja myślę że miałaś badania.....t polega na pomiarach podczas usg.....mierzy się kość udową.przezierność karkową i jeszcze kilka odległości na czaszce maleństwa :-) to rutynowe badanka więc lekarz pewnie nic nie mówił bo było wszystko w normie i dlatego nie zlecał żadnych dodatkowych badań......nie stresuj sie kochana tylko głowa do góry.....;-)

Ola2w1 na pewno miałaś to standardowe w czasie USG, bo za to nie płaci się raczej dodatkowo... Na USG sprawdza się tylko jakiś parametr w określonym tygodniu, więc skoro lekarz mówił, że nie ma podstaw to na pewno wiedział co mówi :-)

A z tą wagą baaaardzo mnie pocieszyłyście :-) Jesteście niezastąpione :-) Ja przed ciążą ważyłam jakieś 74-76 kg a teraz coś ok. 84 :-) Mam nadzieję, że będzie tak jak po Hubercie ;-) Tydzień po porodzie ważyłam już mniej niż przed ciążą :-D

reklama
Witam mauski....melduje sie poki co w dwupacku:}}}} hahhaa

Jakas nowa mamuska juz jest od wczoraj????Poinormujcie mnie....bo pewnie zanim doczytam to rok minie;P hahaha

JA WLASNIE WRÓCILAM Z GDANSKA ZE SZPITALA Z TYMI WYNIKAMI....SIE NACZEKAŁAM,ZE MASAKRA.... ale sa dobre to znaczy dobre dla malutkiej,bo nie stwierdzono u mnie przeciwciał które powodowały by małopłytkowosc u MARICZKI,ale ja mam w sobie dobre i złe, jedne zabijaja drugie i dlatego ich ilosc u mnie spada....no i jutro odbieram wyniki morfologi,ale to juz u nas i jak zonowu mono spadły to kolejne skierowanie do szpitala i wtedy juz do konca.....OSZALEJE :baffled: nie kce:-(
Cyprysiowa i sawka sie rozpakowały :-)

Najważniejsze,że Mariczce nic nie grozi....a za Ciebie 3mam kciuki żeby wyniki były dobre...;-)

Do góry