reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej.

Wybaczcie ze nie nadrobie ale nie mam kiedy :-(
Teraz przez godzine uzupelnialam liste i wlasnie maly placze wiec koniec dobrego, ledwo zdazylam tu wejsc :zawstydzona/y: Prosze dajcie mi pare dni na dostosowanie sie do calej sytuacji.

aaaa i nie rodzcie narazie bo nie nadazam z lista ;-)
Cyprysiowa spokojnie.....na razie zajmij się malutkim,a potem się wszystko nadrobi jakoś:}}}} Powodzonka i uściskaj od nas malucha:* i starszaka tez:}

:zawstydzona/y: dziękuję
Marzycielka mnie zainspirowała i tak nieśmiało zaczynam dopiero :zawstydzona/y:
Mysza jestem pod duzym wrażeniam...widac że fajna z Ciebie babka....
No własnie przez ten pożar.... Na początku miałam nadzieję, że już jutro będzie ok, bo to nie był duży pożar i dzisiaj wietrzyli pomieszczenia. Ale podobno jutro i raczej też pojutrze nie będą przyjmować do rodzenia :-(
No właśnie słyszam....mówili o tym w tv....

No właśnie słyszam....mówili o tym w tv....

A czy możesz napisać, co mówili, bo ja wiem to wszystko od znajomej położnej. Nie zdążyłam się wypytać o wszystko, bo nie chciałam jej dzisiaj przeszkadzać...

tygrysku czy możesz napisać, jakie rzeczy dla siebie i Maluszka trzeba zabrać do MP? Wiem, że pytałaś o to na innym wątku ale nie znalazłam tam odpowiedzi :-( Zdecydowałam się że w razie czego pojadę do MP lub do Kopernika. Ale jestem skołowana....nie wiem co robić.....

A czy możesz napisać, co mówili, bo ja wiem to wszystko od znajomej położnej. Nie zdążyłam się wypytać o wszystko, bo nie chciałam jej dzisiaj przeszkadzać...
Ja widziałam w telexpresie, może w innych wiadomościach będą tez nadawać. Mówili o pożarze i że 3 noworodków przewieźli karetkami pod eskortą do centru Zdrowia Matki Polki a 3 kobiety czekające na cesarke do innego szpitala i teraz nie pamietam czy cała reszte tez ewakuowali......a kiedy znów będa przyjmowac to chyba nie mówili.

Hej.

Wybaczcie ze nie nadrobie ale nie mam kiedy :-(
Teraz przez godzine uzupelnialam liste i wlasnie maly placze wiec koniec dobrego, ledwo zdazylam tu wejsc :zawstydzona/y: Prosze dajcie mi pare dni na dostosowanie sie do calej sytuacji.

aaaa i nie rodzcie narazie bo nie nadazam z lista ;-)

Spokojnie, mamy czas:-)
Ja bym tylko nieśmiałą prośbę miała o fotki synka:tak:

No własnie przez ten pożar.... Na początku miałam nadzieję, że już jutro będzie ok, bo to nie był duży pożar i dzisiaj wietrzyli pomieszczenia. Ale podobno jutro i raczej też pojutrze nie będą przyjmować do rodzenia :-(

Może po weekendzie otworzą. Najlepiej zadzwoń i zapytaj, bez sensu panikować zawczasu;-).

Czy ktoś wie, co u Yoki?

Właśnie doczytałam, że ewakuowano 150 kobiet i 20 noworodków-przewieźli ich do szpitali w całym województwie. Do piątku nie będa nikogo przyjmować, a w piątek snepid wyda decyzję co do otwarcia.
No to musze czekać conajmniej do piątku....

reklama
Do góry