reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

U mnie chorowicie bardzo, noce zarwane, M na wyjezdzie.

JA WYSIADAM...MACIEK DZIS SPAL 2 RAZY PO POL GODZINY A TERAZ WOGOLE NIE WYKAZUJE CHECI SPANIA. CO GORSZA JUZ JEST TAK ZMECZONY ZE ZLY SAM NA SIEBIE WOZEK NIE NA REKACH BEEE A W LOZECZKU...SZKODA GADAC...ZA CHWILE GO ZOSTAWIE WYRYCZY SIE I SAM USNIE:wściekła/y:
I ZNOWU GO WYSYPALO...:baffled:...NIE MAM SILY NA ZADNE DIETY ELIMINACYJNE JUTRO IDE DO LEKARZA PO RECEPTE NA MLEKO BO JA NIEDLUGO TAK SCHUDNE ZE ZNIKNE A I TAK NIE ZGADNE CO GO UCZULA:angry:

Popieram odstawienie w tiej sytuacji. Nie ma c sie katowac, kiedy ma sie wiecej niz jedno dziecko. Wprawdzie Tynke nadal sypie, to ja moge poratowac sie czekolada, kiedy energii brak. Lub kielbasa, badz pomidorem a zawsze pod reka mam teraz jogurt.
na 12 umówiłam pediatre
No to w tym samym czasie bedziemy u lekarza - tylko ze u nas wizyta bedzie trwala godzine! Bo 4 dzieci do przebadania....

reklama
ona nie jest głośna. Jest cicha tylko jak zaczyna wirować i rozwija szaloną prędkość 1400 obrotów na minutę to tak jakby samolot startował. Przynajmniej tak mi się kojarzy

Dzien Dobry
Pogoda u nas cudowna, słoneczko świeci - temp na plusie. My juz po spacerku z Nadią, bylysmy u Fabiana w przedszkolu na zajęciach ...
Teraz Nadia zasnęla a ja biorę sie za porządek...

Hej dziewczyny!
U nas nocka znów kiepawa :no: położyłam małego o 20 wstał o 22 na cyca potem o 24, koło 1 i 3 dawał czadu do 5 z 10 min przerwami na drzemkę :baffled: jestem wykończona tym jego rozregulowanym spaniem :wściekła/y: na dodatek mam zawalony nos a co za tym idzie ból głowy, żadnych proszków nie można brać i mam takiego nerwa dobrze, że tata kupił mi dziś sztyft do nosa to może pomoże a na gardło mam w sprayu Tantum Verde i tabletki Homeogene. No i zamiast iść teraz spać to siedzę na kompie ale i tak za 10 min mały mi się obudzi więc nie mam co się kłaść :tak:
Mały już lepiej :tak: mam tylko nadzieję, że przeze mnie nie będzie miał nawrotu :tak:
Mata współczuję wiem jak się czujesz mój Jasiek to śpi góra 2,5 godz w nocy mogę pomarzyć o 4-5 pełnego snu :tak: a m niech sie nie dąsa bo Ty i tak masz niezły sajgon w domu. Ja raz już podstawiłam swojemu wózek ok 5 nad ranem żeby odpocząć to później już nic mi nie gadał i nie było fochów :-)
Magdziarko ja tez mam pralkej tej samej firmy co Ty tylko 1200 obrotów i rzeczywiście mały helikopterek z niej :-D
Agacinko fajnie, że się wyrwałaś z koleżankami :tak: co do basenu to ja mam małe wątpliwości z chodzeniem z małym bo tam jest tyle bakterii :baffled: ale fajnie by bylo zawsze jakas odmiana:tak:
Joaś zdrówka dla dzieciaczków :-)
Lorcia miłego przedłużonego weekendu :-D odpoczywaj i ładuj akumulatorki, a na jakie testy idziesz z Karolem? Też alergia?
Agusia szkoda, że mama nie rozumie :no: przecież nic jej by się nie stało jakby posiadziała z dzieciakami. Cóż nie znam jej ale jak mówią "są ludzie i ludziska" i mam nadzieję, że się uda Wam wyjść tylko we dwoje :tak:

Magdziarko moja pralka jak wiruje to też jak samolot (1200 obrotów) to Twoja to pewnie ''F-16''- :-D

Rogaliki już w piekarniku, chłopy dalej śpią, a ja dalej się zastanawiam co na obiad :nerd:

Aniknulka na różne bóle możesz wziasc paracetamol karmiąc piersią- pomoże a Jaśkowi nie zaszkodzi!!! Ja wypróbowałam już kilka razy, bartut na piersi -nic mu nie było!

reklama
Do góry