Jotemka
Fanka BB :)
Witajcie!
U mnie chorowicie bardzo, noce zarwane, M na wyjezdzie.
Popieram odstawienie w tiej sytuacji. Nie ma c sie katowac, kiedy ma sie wiecej niz jedno dziecko. Wprawdzie Tynke nadal sypie, to ja moge poratowac sie czekolada, kiedy energii brak. Lub kielbasa, badz pomidorem a zawsze pod reka mam teraz jogurt.
U mnie chorowicie bardzo, noce zarwane, M na wyjezdzie.
JA WYSIADAM...MACIEK DZIS SPAL 2 RAZY PO POL GODZINY A TERAZ WOGOLE NIE WYKAZUJE CHECI SPANIA. CO GORSZA JUZ JEST TAK ZMECZONY ZE ZLY SAM NA SIEBIE WOZEK NIE NA REKACH BEEE A W LOZECZKU...SZKODA GADAC...ZA CHWILE GO ZOSTAWIE WYRYCZY SIE I SAM USNIE
I ZNOWU GO WYSYPALO......NIE MAM SILY NA ZADNE DIETY ELIMINACYJNE JUTRO IDE DO LEKARZA PO RECEPTE NA MLEKO BO JA NIEDLUGO TAK SCHUDNE ZE ZNIKNE A I TAK NIE ZGADNE CO GO UCZULA
![]()
Popieram odstawienie w tiej sytuacji. Nie ma c sie katowac, kiedy ma sie wiecej niz jedno dziecko. Wprawdzie Tynke nadal sypie, to ja moge poratowac sie czekolada, kiedy energii brak. Lub kielbasa, badz pomidorem a zawsze pod reka mam teraz jogurt.
No to w tym samym czasie bedziemy u lekarza - tylko ze u nas wizyta bedzie trwala godzine! Bo 4 dzieci do przebadania....na 12 umówiłam pediatre