Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale już nie narzekam bo piękna pogoda za oknem:-)
życzę zdrówka kochana 
Gratuluję ząbka
a skoro Arturek lepiej śpi w dzień to Ty też odpoczywaj 
.( to lek na alergię) Muszę koniecznie poszukać takiej poszewki na posciel. Przepisane zostały mu inhalacje - na 15 grudnia mam kolejną wizytę.
ale samo sie nie poprasuje. 
Ja mniej więcej kwatracik czy sześcian o boku cm na 1 cm. czyli około łyżeczki.Przepraszam, że na tym wątku pytam się o to. Czy dużo mięska dodajecie do zupek dla malucha. Zamierzam pierwszy raz ugotować zupkę Arturkowi, mam mięso z królika i nie wiem ile go dodać i jak długo gotować.![]()

Jak pisałaś posta o 7:34 to ja już byłam u sąsiadki pilnawałam dzieci a ona jechała zawieźć swojego najstarszego do zerówkiPonieważ jej maluszek wstawał dzisiaj w nocy 7 razy. To teraz ona śpi z maluszkiem a jej średni synek jest u mnie i się bawi. Ja na szczęście mam rosołek z wczoraj. Na drugie wyciągnę kopytka z zamrażalnika. po 11 muszę jechać po Olka na 12 umówiłam pediatre bo mi chłopcy kaszlą. Potem pójdę na spacer wózeczkiem i zahaczę spożywczaka bo mi wędliny wyszły i inne takie. Uciekam troszkę dom ogarnąć bo po 3 dniach bez praliki mama taki stos. No i czas wypróbować nowe cudeńko!

Ja z dwójką więc pół godziny:-)
Dziewczyny moja nowa pralka wydaje takie dźwięki jakby samolot lądował![]()

ale przecież nie będę trzymać kwiatów kosztem dziecka