reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama

po usg wszystko ok..dzidzius zdrowy co najwazniejsze..no i strasznie wstydliwy ale w koncu uleglo malenstwo i okazalo sie mala dziewczynka..heh..bardzo sie cieszymy..

i teraz tak sie zastanawiam bo 2 grudnia lece do Pl i nie wiem czy mam isc jeszcze do ginekologa na badanie czy odpuscic sobie i isc w PL bo chcialabym wiedziec czy szyjka macicy jest twarda..ale z 2 strony mysle sobie jesli czje sie ok..i nic si enie dziele czyli nie plamie to moze odpuszcze sobie i zaliczy wizyte w Pl..co myslicie isc tu jeszcze czy w PL??

magdalena powodzenia z przeprowadzka!Tak, doszlo. Amanda sie wyszalala, naprawde swietny ten klub dla dzieci w oranmore, napewno bedziemy jezdzic tam czesciej. Szalala mi na calego, przez to nie mialam zbytnio okazji pogadac i sie normalnie zapoznac z dziewczynami.

didi najwazniejsze ze zdrowy dzidzius, teraz mozesz odetchnac :-) I dziewczynka :-) A z tym badaniem to poczekalabym do Pl, przeciez nie ma pospiechu, nic sie nie dzieje

hej dziewczynki ja jeszcze w polsce w poniedziałek wracam do Irlandi .chciałam sie z wami podzielić wiadomością o tusz wczoraj byłam u gin i powiedział mi,ze bede mieć dzidzie jestem w 10tyg ciazy:-)!pozdrawiam

Czesc Wam!
Mam prosbe czy mogla by mi ktoras z Was napisac jak wyglada 2 wizyta w szpitalu?
Chyba juz nie ma tego wywiadu z polozna?\
z gory bardzo dziekuje.
Pozdrawiam:)

Larcia tak o to mi chodzi.Dzieki za odpowiedz.
A tak wogole to pierwszej wizycie w okienku czyli rejestracji trzeba sie zapisac na kolejan wizyte?bo gdzies o tym przeczytalam.
Mi wpisala polozna w karcie ciazy ze za 12 tygodni mam sie zjawic czyli wypada 10grudnia,ale nic nie mowila zebym poszla do rejestracji i zapisala sie.Cholera juz sama nie wiem mam metlik w glowie,boje sie ze jak pojde 10grudnia to mnie nie przyjma

reklama
Do góry