reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie ;-)
ja juz po badaniach....ponad 20osób było i większość to mochery :no: myslałam ze mnie zjedza jak pielęgniarka mnie zaprosiła poza kolejeczką(bo byłam ostatnia) ale juz po strachu,po 13 będa wyniki a jutro do gin:-) mam nadzieje ze wiadomości beda dobre
o do nocy to u nas tez kiepska co chwile sie budziłam z nosem miałam problemy :angry:
zozakoza,kana-u mnie znowu od przedwczoraj wyłazi dziwny sluz...ale ciut zadszy niz wczesniej wiec juz mnie to zmyliło kompletnie i nie wiem czy odszedł czy odchodzi czy co...
edee-mam nadzieje że cesarka przebiegnie szybko i bezproblemowo :tak:
ollcia-mnie tez brzuszek swędzi czasami..kiedys było to bardziej dokuczliwe,ale nie wydaje mi się żeby to mogło byc cos złego
justynka-nastepna niedziela bedzie na pewno lepsza :-D głowa do góry i nie zamartwiaj się..mała musi przywyknąć do nowej sytuacji

reklama
Hej mamunki:-)
Wpadlam sie przywitac i pedze nadrabiac wczorajsze zaleglosci;-)
Gratuluje kolejnym rozdwojonym mamuniom :-)

Cyprysiowa a za Ciebie trzymam kciuki, aby udalo Ci sie z cycuchem:tak: twardzielka z Ciebie, wiec na pewno dasz rade;-)

Cyprysiowa moze traktuje cycunia jako smoczek !!! troszke podziamdzia i sie napije ! a moze jak bedzie miał wiekszą przerwe to głodniejszy łapnie i pociągnie porządnie !! nie wiem co radzić ! moja pije co 3 godziny a jak pomiedzy daje jej jak płacze albo czkawke ma to własnie tak mulda tylko !!!

Ola i to jest optymistyczne czekam na niedziele :-)

Olcia a jak nasmarujesz oliwką albo czymś to nic nie przechodzi jak dalej swędzi bardzo to lepiej powiedz lekarzowi !!!

spadam do mojego krasnala

Cyprysiowa-bądź dzielna :) ja tez mam zamiar zrobic wszystko zeby karmic jak najdłużej cycem...więc nie poddawaj się, bo jezeli i ja będe miec takie problemy to musze miec jakąś motywacje,ze komus się udało to i mi hihi:)

No, ja wlasnie smaruje i smaruje, chyba przez caly dzien nie robie nic innego. A momentami to czuje az takie pieczenie :baffled: w dodatku takie mega pregi mi sie porobily, juz sobie wyobrazam te rozstepy :-(

TVN!!!!!!!!!!!!oglądac mamusie przyszłe i obecne :)
i juz sie skończyło był tam tebn Pan od tego fajnego DVD i ksiązki Zawitkowski :-D:-D
i mówił jak teraz zajmowac sie maluszkiem a dokładniej jak ubierać,żeby sie nie zagrzało i zeby omijać duze supermarkety....ciekawe,ale kurde krótkie :eek:

Ostatnia edycja:
Witam z ranka!!!
Ja nadal spakowana buuuu i nawet sexik nie pomaga.
kana ja w sumie też nie wiem czy ten dziadowszki czop odszedł już czy nie, bo ja też miałam taki budyń ale czysty niczym nie zabarwiony i nawet skurcze,które miałam jakoś ucichły, ale mały bryka jak zawsze więc nie bardzo się martwię tylko,że chciałabym być już po i mieć z głowy.

Zozakoza u mnie tak samo cisza jak nic....naqwet od wczoraj nic mnie nie boli....te skurcze co mialam tez sa rzadsze i mniej bolace... czuję jakby sie wszystko cofało a nie szło do przodu....no,ale zobaczymy....

A poza tym witam wszystkie mamuski grudniowe GRUDNIOWO:}}}}}
chcialam zaznaczyc,ze teraz to juz na bank sie załapiemy na grudzien:p hahahah
Uciekam na zakupki:}}}}} do pozniej:}

reklama
Do góry