reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
)
Agutka ogromne gratki dla Ciebie i G
)
naprawde super waidomosc
)))
Natka super ze corcia juz zaczyna chodzic, buziaczki dla niej
a tak wogole to mloda dzis w dzien nnie spaal, wiec szybko zasnela, ja bylam sie poopalac a teraz wkoncu mam troche spokoju
Agutka ogromne gratki dla Ciebie i G
naprawde super waidomosc
Natka super ze corcia juz zaczyna chodzic, buziaczki dla niej
a tak wogole to mloda dzis w dzien nnie spaal, wiec szybko zasnela, ja bylam sie poopalac a teraz wkoncu mam troche spokoju
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Nick
a co tam u Ciebie???
a co tam u Ciebie???
będzie wszędzie jej pełno i zaczniesz tęsknić za czasem, gdy leżała i nie kręciła się między nogami, a potem siniaki od nauki chodzenia ;-) - fajnie będzie. Obyś mógł to widzieć na co dzień bo wiele stracisz, a są to chwile, które już nigdy nie powrócą.
Nick Pain już niedługo:-)
Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)
Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam
) bo we środę ma sprawdzian
A teraz relaks przy lampce wina, phantas Ty jesteś smakoszek winka więc się przyłącz bym sama nie piła ;-)
Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)
Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam
) bo we środę ma sprawdzian
A teraz relaks przy lampce wina, phantas Ty jesteś smakoszek winka więc się przyłącz bym sama nie piła ;-)
Jestem ale niewiem co pisac
maly na szczescie spi,nauczyl sie dzisiaj miny robic i zamiast zasypiac to sie wyglupial
dostal dzisiaj swoja pierwsza szczoteczke do zebow,tylko ze chce ja gryzdz caly czas bo sylikonowa jest
i jak go gilga po podniebieniu to sie smieje
wariatek maly
maly na szczescie spi,nauczyl sie dzisiaj miny robic i zamiast zasypiac to sie wyglupial
dostal dzisiaj swoja pierwsza szczoteczke do zebow,tylko ze chce ja gryzdz caly czas bo sylikonowa jest
i jak go gilga po podniebieniu to sie smieje
wariatek maly
reklama
tafojka - oczywiście, że mam winko nalane - tylko nie chciałam tak sama popijać więc napisałam o herbatce ;-) Lampka czerwonego jest dobra na trawienie, a i zasypia się lepiej ;-)
A co do matmy - mam nadzieję, że ja mojej młodej nie będę musiała pomagać bo z matmy to ja wybitnie kiepska byłam
A co do matmy - mam nadzieję, że ja mojej młodej nie będę musiała pomagać bo z matmy to ja wybitnie kiepska byłam