reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
majeczko ale nabawiłaś się strachu....ale powiem ci że Mikoś kiedyś też mnie tak wystraszył:szok: dlatego zawsze kładę go na boczku tak że kołderką blokuję mu możliwość przekręcenia się na brzuszek...kołderkę kładę troszku pomiędzy nóżki i na razie to działa i oczywiście jedno stęknięcie w nocy a ja już jestem obok....

reklama
Ostatnia edycja:
Witajcie
Przepraszam ale nie mam dzisiaj czasu by odpisać na wczorajsze posty.
Dzisiaj nocka męcząca, Nadia dwa razy obudziła się, musialam dac jej jesc :-(poza tym wczoraj do pożna siedzialam nad papierami, musialam dzisiaj sprawozdania do Sądu oddać, bo dzisiaj kontrola miała być... a teraz tylko na chwilkę weszłam bo o 14 jade na basen z męźem a na 18 do kina :rofl2:
Miłego Dniaaa

Magdziarko Kuba też wypija tyle mleczka na noc. W dzień jest różnie czasami 100ml czasami 180 ale po kąpieli zawsze musi wyduldać calą flaszkę:tak:
Chyba też muszę zablokować galerię na N-K:szok:

Majeczko to najadłaś się strachu. Dobrze, że w porę zareagowałaś. Kuba tylko raz przez sen się obrócił na brzuszek. Główkę miał ułozoną na boczek ale i tak przewróciłam go na plecki.
Nic zmykam bo słyszę, że Kuba już się wyspał. Do poźniej

Idusia witaj na czerwcówkach!

Wszystkim pięcio- i sześciomiesięczniakom wszystkiego dobrego!

Zdrówka chorującym

Asiowo ja też myślę o basenie na wiosnę. Narazie chodzimy do jaskini solnej!!!

dostałam dziś od znajomej na NK wiadomość z takim linkiem
nasza klasa -ważne!!!!! - Wychowanie bez porażek - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

myśle że warto się zapoznać z tym artykułem pt: Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą PEDOFILI.

Nie mogę wejść na te fora bo pisze że są zablokowane więc może jednak jakaś interwencja administrujących???

tak tak zgadzam się - dlatego zastanawiam sie nad usunięciem swojego profilu ( galerię mam zablokowaną )

Też się nad tym zastanawiam

Pozdrawiam wszystkie!

Byłam dziś z Maćkiem do kontroli...on ok tylko jeszcze lekki katar ale ja się rozłożyłam...grypa na całego!
Dobrze że Mama jest to mi pomoże i mogę trochę poleżeć:tak:

Hej dziewczyny!
U nas nocka powiedzmy, że ok.
Agusia ja wstawałam podobnie, o 24, 2 i o 5.30
Co do tego art, ja tez nie mogę wejść na te fora - piszą, że albo są usunięte albo zablokowane ale kto wie ile ich jeszcze jest. Galerię od jakiegoś czasu mam zablokowana dla nieznajomych jednak cały czas zastanawiam się nad usunięciem zdjęć Jasia :tak: koleżanka mówiła, że kiedyś miała sytuację, że znajoma (mieszkająca w Niemczech) bardzo dopytywała się o jej córeczkę itp, nawet chciała się spotkać no i ona jakoś się wystraszyła i usunęła zdjęcia małej.
Darunia super zdjęcie :tak: na nk w tych łyżwach i jaka figurka pozazdrościć :-D

reklama
Aniknilka dziekuję ;-)
Lorcia ja powiększyłam dziurkę igłą, którą trzymałam nad odniem bo wtedy guma się rozejdzie, a samą zimną szpilką to nie da rady zrobic :baffled:
Majkaa :eek: strzach usię najadłaś -ja daję pod bok Bartkowi taką poduszko-maskotkę owieczkę, dlatego nawet na bok się nie odwróci ;-)
Ja chyba też muszę zablokowac galerię na nk
Zuskus duuużo zdrówka ;-)

A my z Ł pojechaliśmy do Jysk po stół i krzesła bo obczaiłam na necie- jechaliśmy przez pół krakowa razem z Bartem a tu lipa- krzeseł nie ma i wróciliśmy z kwitkiem :crazy: ale jutro podjedziemy do Wieliczki bo mamy blisko a tam coś może byc ;-)
My już po obiadu, chłopaki śpią, ja na bb- a na 19-stą na aerobik ;-)

Do góry