Czesc dziewczynki;-)ja juz mam zglowy lekarzy zdazylam wszystko pozalatwiac o dziwo szybko sie uwinelam okresu dalej niemma choc boli mnie podbrzusze tak cos kuje a sluz jest juz 2 dzien jak przed@ wienc niewiem co bedzie jak ma przyjsc to niech przylazi a nie robi mi nadzieji postaram sie w nowym roku hehe jakby co
 okresu dalej niemma choc boli mnie podbrzusze tak cos kuje a sluz jest juz 2 dzien jak przed@ wienc niewiem co bedzie jak ma przyjsc to niech przylazi a nie robi mi nadzieji postaram sie w nowym roku hehe jakby co ;-)
;-)
Katastrofko nie smuc sie pedz szybko do szpitala i trzymaj sie bedzie dobrze zobaczysz trzeba tylko wierzyc
zobaczysz trzeba tylko wierzyc
Jesli wiara czyni cuda musze wierzyc ze sie uda

okresu dalej niemma choc boli mnie podbrzusze tak cos kuje a sluz jest juz 2 dzien jak przed@ wienc niewiem co bedzie jak ma przyjsc to niech przylazi a nie robi mi nadzieji postaram sie w nowym roku hehe jakby co
 okresu dalej niemma choc boli mnie podbrzusze tak cos kuje a sluz jest juz 2 dzien jak przed@ wienc niewiem co bedzie jak ma przyjsc to niech przylazi a nie robi mi nadzieji postaram sie w nowym roku hehe jakby co ;-)
;-)Katastrofko nie smuc sie pedz szybko do szpitala i trzymaj sie bedzie dobrze
Jesli wiara czyni cuda musze wierzyc ze sie uda

:-)
:-) A może takie badanie może wykryć jakies nieprawidłowości u płodu co?
 A może takie badanie może wykryć jakies nieprawidłowości u płodu co?

mam ochote wziosc cos przeciwbolowego ale nie wiem czy moge bo jak to ciaza to lepiej nie
 mam ochote wziosc cos przeciwbolowego ale nie wiem czy moge bo jak to ciaza to lepiej nie wienc bede sie dzis tak juz meczyc ehh a o 16 jazdy nie jezdzilam juz 4 misiace tyle sie u nas na egzamin czeka wienc ciekawe jak mi dzis pojdzie czy nie zapomnialam jak sie jezdzi
 wienc bede sie dzis tak juz meczyc ehh a o 16 jazdy nie jezdzilam juz 4 misiace tyle sie u nas na egzamin czeka wienc ciekawe jak mi dzis pojdzie czy nie zapomnialam jak sie jezdzi ale grunt to byc dobrej mysli kochane
ale grunt to byc dobrej mysli kochane 

Aha! No i napewno nie zapomniałaś jak się jeździ
 Aha! No i napewno nie zapomniałaś jak się jeździ