reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

To trudne Martynko udawać , że człowiek nie myśli o tym czy się uda czy nie, ale lepiej niby odpuścić i musi się udać. Ja przynajmniej w to wierzę, że teraz już naprawdę się uda.

Po pierwsze mąż już na miejscu dostępny cały miesiąc :-)
Po drugie staranka jak pisałąm co drugi dzień a nóż widelec owulka jest nie wtedy kiedy myślę
Tym sposobem muszę w końcu "wpaść" :-)

życze Ci najwspanialszej "wpadki" na świecie!!!!!!:-D

reklama
ale to właśnie fajnie i dla dzieci i dla rodziców. Mam siostrę młodszą o 15 lat więc wiem co mówię:) hihihihi

Ja wcale nie powiedzialam ze "nie" Fajnie ;-) stwierdzilam tylko ze duza :tak:

moja najmlodsza siostra jest mlodsza ode mnie o 10 lat, a miedzy najstarsza siostra a najmlodsza jest 20 lat roznicy :szok::-p

Ostatnia edycja:
Agniesiak85 -testuje w wigilie:-)

w.kropeczko będziemy trzymac kciuki w wigilijny wieczór:tak::-D

A jeśli rozmawiamy tu o róznicy wieku miedzy rodzeństwem...
ja mam dwóch starszych braci (Marcin-mieszka w Szkocji, jest o 6 lat starszy-kawaler i Paweł- mieszka w Preston w Anglii i jest o 5 lat starszy-w2010bierze ślub) Ja jestem najmłodsza i już mężatka. Ale wiecie co jest najlepsze??:rofl2: Miałam wspaniałe dzieciństwo z nimi:-D:rofl2: Zawsze mnie bronili i się chwalili kolegom, że mają siostrę:tak::-D No i ja, jak podrosłam i zaczęłam umawiac się z chłopcami... musiałam im przedstawic każdego:tak::-D normalnie tak się martwili żebym nie związała się z jakimś draniem:tak::-D:rofl2: Cudwnie miec starsze rodzeństwo!!:-D:rofl2:

Lilu - Ty jestes specem od temperatury:) Powiedz mi i kropeczce czy spadek tempki wyklucza już fasolkę. Ja niby przeczytałam ze czasami tem spada podczas zagnieżdżenia ale jakoś w to nie wierzę.
A drugie pytanie o ile kresek może się wahać tempka w ciązy?

Lilu - Ty jestes specem od temperatury:) Powiedz mi i kropeczce czy spadek tempki wyklucza już fasolkę. Ja niby przeczytałam ze czasami tem spada podczas zagnieżdżenia ale jakoś w to nie wierzę.
Też jestem tego ciekawa... Bo od jutra zaczynam mierzyc:rofl2:
Zebrałam się wreszcie...:tak::-D Można zacząc 5dc mierzyc tempkę, prawda?:zawstydzona/y::-D

Katarzynko myslę, ze gdyby spadła do 36,6 mogła byś się martwić..ale jutro równie dobrze może znowu być 37...

Najczesciej zagniezdzenie zarodka jest ok 7 dpo i bardzo czesto obserwuje sie wtedy spadek tempki nawet o 5 stopni tylko ze na nastepny dzien musi byc wzrost tempki....

a tutaj macie wykresiki ciazowe :-)

rosi.png

magoska.gif

magoska.gif

nineczka.png

reniferek.png

nika875.png

A ja musze sie na dzisiaj pozegnac :-( mykam do pracy ,do jutra, papapapa:happy:

reklama
Do góry